A Ride It után megérkezett Regard újabb nagy dobása

Regard, és Raye  “Secrets” című slágere, végre hivatalos videóklipet kapott!

A dalhoz készült videó, melyben egy titokzatos, álarcos igazságosztó járja motorjával az éjszakai város sötét utcáit, hangulatában a Drive című kultklasszikus, neo-noir stílusú filmet idézi meg. A klip egyben Regard hatalmas sikerű Ride It című dalához készült videó folytatása is, és még többet megmutat annak különleges, holdfénnyel bevilágított világából.

A klip premierjét, a Secrets akusztikus feldolgozása előzte meg, melyben az elektronikus hangokat, csodálatos zongorafutamokra cserélték, így adva több teret, Raye fantasztikus hangjának.

A dal eredetije világszerte hatalmas siker, hiszen április megjelenése óta túl van a 40 milliós hallgatottságon a legnépszerűbb streaming felületeken, felkerült a Capital FM, a Radio 1, és a Kiss FM lejátszási listájára, és jelen pillanatban a nyolcadik helyen áll az Official UK Charts slágerlistáján.

Regard, a koszovói származású DJ-producer, debütáló Ride It című dalával került a figyelem középpontjába: Sean Jay hip-hop sztár dalának átdolgozása világszerte hatalmas sikernek bizonyult, amely végigsöpört a TikTokon, több mint 10 TOP10 lista élvonalába került, Nagy-Britanniában pedig kiérdemelte a ritka platina minősítést. Mostanra a dal túl van a 700 milliós hallgatottságon, 3.5 milliós eladásával pedig a nemzetközi oldalak, és a Shazam listájának élére került.

A Ride It sikereinek köszönhetően, Regard elkészíthette Dua Lipa Don’t Start Now című slágerének remixét, illetve csatlakozott Sigala 2019/2020-as világkörüli turnéjához, Sigala pedig az Akvárium színpadán is fellép majd idén.

A dél-londoni születésű énekesnő Raye, 1 milliárdos hallgatottsággal, dupla platina, arany, illetve ezüst minősítésű dalokkal büszkélkedhet. Első nemzetközi sikerét, Jax Jones-al közös You Don’t Know Me című slágernek köszönheti, amely 456 milliós hallgatottságot ért el a Spotifyon. A dal megjelenése óta olyan világhírű előadókkal dolgozott együtt mint, Jess Glynne, Mr Eazi, Martin Solveig, illetve legutóbb David Guettával a Stay című slágerben.

Az egyedi, különleges látványvilággal dolgozó “Secrets” videóklip, tökéletesen adja vissza az eredeti dal hangulatát.