Update: Ansel reagált a vádakra | Nemi erőszakkal vádolják Ansel Elgortot

Az áldozat Twitteren osztotta meg történetét.

Update

Ansel Instagram oldalán reagált a vádakra:

Gabby érzelmeit nem érthetem meg, de az események nem úgy történtek, ahogy ő leírta azokat. Soha nem lennék, és soha nem is voltam erőszakos senkivel. Annyi igaz, hogy 2014-ben, mikor 20 éves voltam, egy rövid ideig kapcsolatban voltunk, ami teljesen legális volt, és ő is beleegyezett. Sajnos nem kezeltem túl jól a szakítást. Nem válaszoltam az üzeneteire, ami kicsinyes és kegyetlen dolog volt tőlem. Tudom, hogy ez a kései bocsánatkérés nem teszi jóvá az elfogadhatatlan viselkedésemet, és azt, hogy csak úgy eltűntem.

Visszagondolva a történtekre mélységesen szégyellem magam, és undorítónak tartom, ahogy viselkedtem. Nagyon sajnálom

– írta a színész az Instagram oldalán.
https://www.instagram.com/p/CBrc56ABpWn/?igshid=1ci0g8akjoxho

Twitteren vallott a történtekről a lány, akit állítása szerint pár nappal a 17. születésnapja után szexuálisan kihasznált az akkor már húszas éveiben járó Ansel Elgort. Az áldozat elmondása szerint üzenetet írt a színésznek, mivel nagy rajongója volt, Ansel pedig megadta neki a privát Snapchatjét, hogy ott beszélgessenek tovább. 

Mikor megtörtént a dolog, zokogtam a fájdalomtól, mivel ez volt az első alkalmam, és nem akartam folytatni. Ahelyett, hogy abbahagyta volna, azt mondta: be kell téged törni

– írta a lány.

A vallomása szerint teljes sokkban volt, és még csak elmenekülni sem mert az erőviszonyok miatt. 

Elhitette vele, hogy a szexnek ilyennek kell lennie. Tudta, hogy milyen fiatal voltam. 

Azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy a színész azt mondta neki, gyönyörű hölgy lesz belőle, ha idősebb lesz, meztelen képeket is kért tőle, sőt, még egy hármasra is megpróbálta rávenni egy szintén fiatalkorú barátnőjével.

Soha senkinek nem mondtam el, mert azt mondta, ez tönkreteheti a karrierjét. Hónapokig magamat okoltam, és azon gondolkoztam, mit csináltam rosszul, hogy így kihasználtak. 

Több évig terápiára kellett járnia, hogy fel tudja dolgozni a történteket, és azért állt most a nyilvánosság elé, mert tudja, hogy más lányokkal is megtörtént az, ami vele. A gyanúja be is igazolódott, ugyanis azóta egy másik lány is megosztotta a színésszel való tapasztalatát: neki 15 éves korában írta Ansel, hogy találkozzanak a londoni hotelszobájában, de a szüleinek ne szóljon róla. Hozzátette, hogy nagyon szép lány, és bárcsak idősebb lenne. 

A színész egyelőre nem reagált a vádakra.