5000 dolláros kabátját ajándékozta Lady Gaga egy rajongónak

Nem mindennapi dolog történt egy Gaga fannal.

Valószínűleg minden rajongó nagy álma, hogy egy teljesen hétköznapi szituációban fusson össze kedvencével, ugyanakkor a többségnek ez álom is marad. Nem úgy, mint egy Gaga fannak, aki amellett, hogy egy mindennapi helyzetben találkozott az énekesnővel, még egy méregdrága ajándékot is kapott tőle.

A malibui lány elmondása szerint ahogy besétált egy helyi étterembe, nagyon megtetszett neki egy másik vendég kabátja, így meg is dicsérte. Azonban csak később tűnt fel neki, hogy a vendég nem más volt, mint Lady Gaga, aki éppen vacsorázni volt a párjával. Mikor az énekesnő épp távozni készült, a lány újra odament hozzá, hogy elmondja neki, mennyire inspiráló a zenéje, és mennyire csodálja őt, Gaga pedig megköszönte a dicsérő szavakat. Mivel nem szeret civilben fotózkodni, így közös képet nem készítettek, de levette a kabátját, és a rajongónak ajándékozta. 

A fan szerencséjére a közelben lévő lesifotósok megörökítették a pillanatot:

A kabát egyébként az Yves Saint Laurent divatház 2016-os őszi kollekciójából származik, az ára pedig nem kevesebb, mint 5000 dollár, vagyis átszámolva több, mint 1,5 millió forint. Gaga egy 4 évvel ezelőtti Metallica koncerten viselte a darabot, így a rajongó egy kis meglepetést is talált a zsebében, mely tele volt a zenekar gitárpengetőivel. 

Íme a szerencsés rajongó teljes beszámolója:

Abban biztosak lehetünk, hogy egész életében emlékezni fog erre az estére!