Ekkor érkezik a Love, Victor – minden, amit érdemes tudni a Love, Simon spinoff sorozatáról

Új diák érkezik a creekwoodi középsuliba.

2 éve került bemutatásra a nagy sikernek örvendő Love, Simon című film, mely Nick Robinsonnal a főszerepben egy meleg srác mindennapjait dolgozza fel. A Hulu egy spinoff sorozatot készített belőle, a premier pedig június 17-én lesz. Nézzük, mit tudunk eddig a Love, Victorról! 

A történet

A creekwoodi középsuliba új diák érkezik, akit Victornak hívnak: az ő történetét fogja bemutatni a széria, ahogy elkezdi felfedezni önmagát, és az identitását. Mikor túl nehéznek bizonyul számára mind az otthoni, mind az iskolai élet, felkeresi Simont, és tőle kér segítséget. Az első évadban 10 részen keresztül láthatjuk kibontakozni a sztorit. 

A szereplőgárda
A főszereplő Victort Michael Cimino alakítja.

A főszereplő Victort, aki próbál beilleszkedni költözésük után az új környezetbe, Michael Cimino alakítja, édesanyját, Isabelt pedig Ana Ortiz. A keményen dolgozó édesapa szerepében James Martinezt láthatjuk, Isabella Ferreira és Mateo Fernandez pedig Victor két fiatalabb testvéreként tűnnek majd fel. A főszereplő két legjobb barátját Rachel Naomi Hilson és Bebe Wood, a sármos osztálytársát, Benjit, aki egyből megtetszik Victornak, pedig George Sear alakítják. Természetesen Nick Robinson is fentűnik a sorozatban, mint Simon, és a történetet is ő narrálja. 

A premier

A széria az amerikai Hulun lesz látható június 17-től. Hazai bemutatóról egyelőre nincs hír, de a Hulu sorozatait az HBO GO el szokta hozni a magyar nézőknek is, így reménykedhetünk, hogy a Love, Victor esetében is így lesz.