© Rockstar Photographers

STRAND 2020: Eddig egyik fellépő sem jelezte, hogy nem jön

Rövid közleményt osztott meg a Strand Fesztivál csapata.

A Strand Fesztivál idén elnyerte az egyik legemberibb rendezvény díjat nálunk. A közleményükben többek közt kitérnek arra, hogy folyamatosan figyelik a helyzetet, hogy mindent megtesznek a maximális komfortérzet megteremtéséért, illetve beszélnek fellépőikről is, valamint a jegyekről is.

Nincs változás a line upban

Talán amire mindenki a legkíváncsibb, az az, hogy mely fellépők mondták le eddig a fesztivált. A jó hír, hogy eddig senki. Ahogy a szervezők fogalmaznak,

e pillanatig egyetlen fellépőnk sem jelezte, hogy nem jön.

Természetesen hozzátették, hogy benne van a pakliban, hogy a más elmaradó fesztiválok és koncertek miatt egy-egy nemzetközi név kiesik.

Hozzátették, hogy sok-sok újdonság várható a következő hetekben, köztük új hazai és nemzetközi nevek is.

Mi van, ha nem szeretnék elmenni?

A szervezők jelenleg is dolgoznak az alternatív megoldásokon, illetve a más évre való beváltási vagy visszaváltási lehetőségeken.

Higénia

A Strandos közleményben az is olvasható, hogy egy külön csapat dolgozik azon, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a nyitás napján, augusztus 18-án.

A teljes közleményt alább olvashatjátok, melyből kiderül, hogy hetente érkeznek majd infókkal és pontosabb hírekkel. Reméljük ti is pont annyira várjátok a Strandot, mint mi vagy a szervezők!