9 érdekesség a TWICE-ról, melyet biztosan nem tudtál

A ma megjelent középlemezük apropóján 9 érdekességet gyűjtöttünk össze a lányokról.

A TWICE koreai lány-banda immáron kilencedik EP-jével örvendezteti meg a közönséget – most Zara Larsson és MNEK is dolgozott egy dalon a korongon. A 7 trackből álló kiadványnak a címadó dalán, a More & More-on az előbb említett szupersztárok szerzőként is kreditelve vannak.

A megjelenés alkalmából összeszedtünk 9 olyan érdekességet, tényt, mely azoknak is érdekes lehet, akik nem szeretik annyira a K-Pop stílust, vagy nem annyira ismerik a lányok munkásságát.

01. Eredetileg csak 7 tagból állt volna

A Twice, abban a formában, amiben most ismerjük őket, 9 tagból áll és így lettek az egyik legkelendőbb koreai lánycsapat.

02. Sana, Nayeon, Jihyo, és Jeongyeon teljesen más csapatba kerültek volna

Eredetileg a SIXMIX nevű bandában debütált volna Nayeon, Jihyo, és Jeongyeon, és amikor egy tag visszalépett a debütálás előtt, Sana lépett a helyére. Majd többen is visszamondták a tagságot, így az egész 2014-es debütálás elmaradt.

03. Fiatal korában Jeongyeon már jelentkezett meghallgatásra

A JYP-hez nem egyszerű bekerülni – ezt az is bizonyítja, hogy az énekesnő régebben is próbálkozott, de nem jutott tovább a meghallgatásokon.

04. Tíz év volt, mire debütálhatott

Jihyot 10 éven keresztül készítették a reflektorfényre, ezzel Ő volt a leghosszabb felkészülő a JYP-nál.

05. Több év tologatás eredménye a banda

2010-ben debütált a miss A, majd 2015-ben a Twice. Ez annak is köszönhető, hogy 2013-as bejelentésüket követően valahogy mégsem sikerült minden a tervek szerint. 5 év után viszont új idolokat köszönthettünk.

06. Nem ez volt az első szereplésük

Több bandatag, mielőtt saját csapatában kapta volna meg a maximális reflektorfényt, korábban népszerű lánybandák videóiban volt látható.

07. Sana 15 évesen, egyedül költözött Koreaba

A lány középiskolás korában fogta sátorfáját, és Koreába költözött. Szülei nem voltak teljesen biztosak abban, hogy ez jó ötlet, hiszen a nyílt utcán válogatták be a JYP-hez.

08. Egyikük sem főz jól

A lányok elárulták, hogy egyikük sem mozog otthon a konyhában.

09. Jungyeon nagy kedvence Jessie J