„Azután megjelent az Ellenszer” – bemutatkozik krisztián.

Héjja Krisztiánról már több helyről is hallhattatok: 6 éve eXtensive nevű bandájával indult a DAL2014 műsorában, 2018-ban pedig szólókarrierbe kezdett, első dala, a nemerrőlvoltszó. már a Petőfi Rádión premierezett. A lázadó, punkos stílust hátrahagyva saját zenéje szimplán egyszerű, és őszinte. Az idei év új dalok írásával telt számára, melyeket debütáló EP-jén fog kiadni: erről az első ízelítő az Ellenszer, melynek ma, Krisztián születésnapján jelent meg a klipje.

Ismerd meg krisztián.-t saját szavaival, és nézd meg az új klipjét nálunk!

Azután.

…azután végre leérettségiztem. Az iskolai bankett másnapján az ágyban egy gitár mellett ébredtem. Többre vágytam, mint egy napi nyolcórás monoton munka. Estére megvolt életem első saját zenekara. Hangos volt, gyors volt, őszinte volt, punk volt, eXtensive volt. Pár hónappal később, felsétáltunk a színpadra és úgy toltuk, mintha a Wembley Stadionban játszanánk. Mind a 10 ember imádta, aki ott volt.

…azután kiestünk a tévéműsorból. A koncertjeinkre egyre többen jártak, miközben mi egyre távolabb kerültünk egymástól. Minél több siker, annál nagyobb balhék, minél több buli, annál több fáradtság. Három országos turné után egy nap egymásra néztünk és éreztük, hogy ebben talán már nincsen több, mi mégis toltuk tovább. Egészen egy év novemberéig. Csend lett, lassú lett, és már punk sem volt.

…azután újra elővettem a gitárt. Egyszerűen csak újra hiteles, őszinte és tudatos akartam lenni. Magamtól vártam valami újat, és csakis magamért csináltam. Jöttek az első dalok, átértékeltem azt, hogy mit, miért teszek. Elkezdtem remek producerekkel és előadókkal dolgozni, akik minden lépésükkel inspiráltak. Belelendültem, és a kis budapesti stúdióban úgy éreztem, mintha az Abbey Road-on vennék fel.

…azután jött a vírus. Újra csend van, mint amikor abbahagytuk a zenekart. Most mégis más. Lett időm még jobban megismerni magamat. Felfedezni azt, hogy ki voltam, ki vagyok és ki szeretnék lenni. Feltéptem sebeket, hogy azokat újra begyógyítsam. Ehhez egy eszközöm volt. A zene.

…azután megjelent az Ellenszer.

Itt tudod követni krisztián. munkásságát: