Lista: Kylie Minogue top 10 kislemeze

Rengeteg sláger fűződik Kylie nevéhez!

Ma ünnepli 52. születésnapját az ausztrál popkirálynő, Kylie Minogue. A több, mint 3 évtizedes karrierje során számtalan slágert adott ki, és rengeteg elismerést zsebelt be, köztük egy Grammy-díjat is! Összegyűjtöttük a 10 kedvenc Kylie kislemezünket a szülinapja alkalmából. 

In Your Eyes (2002)

Az ezerarcú díva sok stílusban kipróbálta már magát, de az egyik legjobban egyértelműen a diszkó áll neki. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Fever albumáról kimásolt kislemez, az In Your Eyes.

The One (2008)

X című, 10. albumán kapott helyet ez a dal, melyet legutóbbi turnéján új köntösbe öltöztetve akusztikus verzióban adott elő. Tipikusan olyan dal, ami minden változatában ugyanolyan csodás marad.

Better the Devil You Know (1990)

Kylie harmadik, Rhythm of Love című korongjának első kislemeze a fanok egyik nagy kedvence, így a mai napig szívesen énekli a koncertjein is. 

Confide In Me (1994)

Az első lemezei popos, diszkó hangzását elhagyva a ‘90-es évek közepén egy új, experimentális oldalát mutatta meg Kylie a nagyközönségnek, ennek pedig egyik legékesebb példája a Kylie Minogue című lemez előfutára. 

All the Lovers (2010)

A popdíva egyik legsikeresebb lemeze kétségkívül az Aphrodite, mely a megjelenést követően egyből a rajongók egyik kedvencévé vált. Az All the Lovers tökéletes beharangozása volt a korongnak, az ikonikus klipet pedig nem más rendezte, mint Joseph Khan. 

Slow (2003)

Egy újabb experimentálisabb dal a listán, mely a Body Language című albumon kapott helyet. Tudtad, hogy ez Dua Lipa kedvenc Kylie dala?

Can’t Get You Out of My Head (2001)

Kétségkívül Kylie legnagyobb slágere a 2001-es Fever album első kislemeze! A dal szinte minden ország slágerlistáinak az élén landolt, és a mai napig a modern popzene egyik legmeghatározóbb száma. 

I Should Be So Lucky (1987)

Ki ne ismerné a ‘80-as évek egyik legismertebb slágerét, mely Kylie legelső albumának az előfutára volt? Ez a dal minden szempontból ikonikus.

Spinning Around (2000)

Az énekesnő Light Years című lemezén helyet kapó szerzemény egy igazi diszkóhimnusz, melynek a videója mára már legendássá vált, főként a benne szereplő arany színű ruhának köszönhetően. 

Golden (2018)

Kylie legutóbbi, country-stílusú lemezének címadó dala egy igazi vidám, inspiráló dal, a videóban pedig lenyűgözően szép az énekesnő!