© Magneoton

Mindenki tud azonosulni a HolyChicks új videójával

Az ország legmenőbb csajbandája, a HolyChicks nem tétovázott a karantén alatt sem, és egy zseniális klipet forgattak a lányok.

A Ne felejts című trackjükhöz otthonukban vettek fel olyan helyzeteket, amelyekkel garantáltan mindenki könnyen tud azonosulni, hiszen a home office-ok klasszikus elemei voltak a hűtő fosztogatások, egész nap pizsamában lét és az unalom okozta takarítási vágy.

Azt már megszokhattuk, hogy a zenélés mindig új kihívások elé állít minket…De ezt a helyzetet nem láttuk jönni!

– mondták a lányok
https://www.instagram.com/p/CAdCb1SJnBo/?igshid=9v0v8w3xwny8

Az önkéntes karantén miatt arra kényszerültünk, hogy a dalszerzés és a klipkészítés folyamatait úgy valósítsuk meg, hogy egyáltalán nem találkozunk. Az alapötlet, vagyis az akkordmenet Krisztitől származik, viszont a szokásos összepróbálás helyett mindenki otthon tette hozzá a saját részét. A borozgatós szövegíró session-ök is átkerültek az online térbe, ezúttal videócseten mentek a megfejtések.

https://www.instagram.com/p/B9XHAgJhe-D/?igshid=j887b950eghq

A „Ne felejts” ugyan feldolgozza az elmúlt 2 hónapunkat, de nem koronavírus-himnusznak íródott. Reméljük, hogy a dalból energiát meríthet bárki, aki egy nehéz időszakot él meg – ahogy tettük mi is, miközben dolgoztunk rajta

– tette hozzá a zenekar.

A HolyChicks igazi girlpower zenekar. Hunyadkürti Éva, Tiszai Vivien, Seprényi Fanni és Lahucsky Kriszti kitörölhetetlenné váltak a magyar zenei életből Pillangóhatás című fesztiválhimnuszukkal.

Hallgassátok meg a legfrissebb tracket, ami nektek is az új kedvencetekké válhat.