KJ APA zenei babérokra törne

Kijelentette, hogy esze ágában sem volt színésznek menni.

A Riverdale 22 éves sztárja, KJ Apa tavaly a Sydney-i Daily Telegraphnak árulta el, hogy idén, 2020-ban tervez egy zenei albumot kiadni, és azt is, hogy a színészet még csak nem is szerepelt a tervei között.

Sosem akartam igazán színész lenni. Élvezem, de nem gondolom, hogy számomra ez lenne a végjáték. Mindig is hatalmas szenvedélyt éreztem a zene iránt, ez volt az első szerelmem.

https://www.instagram.com/p/CAZLyVjlyjB/

Akkor még nem sokat lehetett tudni a projektről, de a héten KJ az Instagramján osztott meg egy fotót, melyen a gitárjával pózol zenész barátja, Hart Denton mellett, aki később a storyjában szintén megosztotta a képet, hozzátéve, hogy „Ezeket a hangfelvételeket hallani fogjátok… az albumon”. Ezzel tulajdonképpen bejelentették, hogy valóban készülőben van egy lemez, ami egyébként nem az első lenne Keneti James Apa számára. A fiatal fiú 14 évesen, 2012-ben osztotta meg a világgal az első saját rockalbumát, a ‘The Third Room”-ot.

Itt hallgathattok bele:

Apa legutóbbi filmjében, a „Még mindig hiszek”-ben is egy zenészt alakít, a Riverdale legutóbbi évadaiban pedig még Archie Andrews is énekelni kezdett. Nos, egyre több jele van annak, hogy pályát váltana, de a sorozat rajongóinak mégsem kell csüggednie: egy ötödik évaddal is készülnek az alkotók, azonban a forgatást a koronavírus járvány miatt sajnos még nem tudták elkezdeni.

https://www.instagram.com/p/B_EBE8Qoo2z/

Te örülnél, ha KJ Apa zenésznek állna? Mindenképpen oszd meg velünk a gondolataidat, és ne felejtsd el a lenti reakciógombokat használni!