Koronavírusra tesztelték a BTS Jungkookját

A BTS énekese, Jungkook minden bizonnyal már megbánta, hogy nem tartotta be a társadalmi távolságtartás irányelveit. Az énekes ugyanis egyike volt azoknak a K-pop sztároknak, akik Itaewonban egy étteremhez és egy bárhoz látogattak el a világjárvány ellenére, mindenféle óvintézkedés nélkül.

Jungkook, az NCT 127 Jaehyunja, a SEVENTEEN Mingyuja és az ASTRO Cha Eunwooja ezek után önként jelentkeztek a kórházban koronavírus-tesztre, melyeknek eredménye negatív lett. Most az egyik legnépszerűbb koreai együttes tagjáról menedzsmentje, a Big Hit Entertainment tudatta a világgal egy közleményben, hogy a 22 éves énekes „mélyen sajnálja” a tettét.

Jungkook az ismerőseivel együtt ment el egy étterembe és egy bárba Itaewon környékén. A látogatás után nem mutatott olyan koronavírusra jellemző tüneteket, mint a köhögés vagy láz, de önkéntesen jelentkezett egy COVID-19 tesztre egy kormány által kijelölt kórházban, és negatív eredményt kapott. Az énekes mélyen sajnálja, hogy nem járult hozzá kellőképpen a társadalmi távolságtartás erőfeszítéseihez.

A BTS nemrég törölte a teljes 2020-as turnéját a koronavírus miatt, de a fanoknak nem kell csüggedniük, a banda bejelentette, hogy élő streamben fognak koncertet adni június 14-én. A 90 perces showról a részleteket a következő hetekben fogják megosztani velünk.