Elárult pár infót Lorde a visszatéréséről!

A rajongóinak küldött emailt az énekesnő.

Ha egyvalamit tudni lehet Lorde-ról, az az, hogy egyáltalán nincs folyamatosan jelen a médiában, sőt! Ha véget ér egy adott érája, visszavonul Új-Zélandi otthonába, ahol csendben piheni ki magát, mielőtt elkezd dolgozni az új projekten. Hosszú hónapok telnek el úgy, hogy a rajongói tulajdonképpen semmit sem hallanak róla, Instagramra is több, mint két éve posztolt utoljára. Most azonban megtörte a csendet, és egy hosszú emailben mesélte el a fanjainak, mivel teltek az utóbbi hónapjai. 

Az évének első pár hónapját a gyászt tette ki, ugyanis azelőtt hunyt el imádott kutyusa, Pearl. 

Ha vesztettetek már el valakit, tudjátok, miről beszélek. Ilyenkor mindenben csak a gyászt látjuk. 

Ezt a képet csatolta leveléhez az énekesnő.

Természetesen a fanok által legjobban várt témára, az új zenére is rátért, és elárult pár részletet róla.

Decemberben kezdtem el újra stúdiózni, csak hogy csináljak valamit, és meglepetésemre jó dolgok sültek ki belőle. Vidám, játékos dolgok. 

A Melodrama producerével, Jack Antonoffal dolgozik a legújabb lemezen, akivel Los Angeles-ben, és Új-Zélandon is stúdiózott. És hogy mikorra várható az anyag? 

Elkezdett összeállni a dolog, aztán hirtelen leállt a világ. Még mindig dolgozunk rajta, Jackkel épp ma reggel FaceTimeoltam egy órát, végigvettük a dolgainkat. De még egy picit több időre van szükségem. De ez a lemez annyira kib*szott jó lesz! Alig várom, hogy ti is halljátok!

Lorde azt is hozzátette: a Melodrama turné után tudta, hogy szünetre van szüksége, de most már alig várja, hogy újra koncertezhessen.

Íme Lorde teljes levele: