Emlékeztek Conchita Wurstra?! Így néz ki most!

Rá sem lehet ismerni az osztrák sztárra!

6 éve, csupán 25 évesen lett nemzetközileg is ismert Conchita Wurst, polgári nevén Thomas Neuwirth, mikor is osztrák színekben megnyerte a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivált Rise Like a Phoenix című dalával. Nagyon hamar hatalmas médiafelhajtás kerekedett az énekes körül, ugyanis a versenyen drag queen-ként, vagyis nőnek öltözve indult, ám a mára már védjegyének számító szakállát meghagyta. 

A most 31 éves művész azóta 3 nagylemezt adott ki, dragbe pedig főként csak fellépések és megjelenések alkalmával öltözik: a hétköznapokban többnyire smink nélkül, természetesen mutatkozik, csak úgy, mint a közösségi média felületein is. Akik azonban nem követik, igencsak meglepődhetnek egy-egy posztja láttán, ugyanis így teljesen felismerhetetlen az Eurovízióból jól ismert kinézetéhez képest. Íme egy új kép róla, melyet ma osztott meg az Instagram oldalán: 

https://www.instagram.com/p/CAXgUKbJdbY/?igshid=h9hsfbe8zbzq

Conchita egyébként pár napja részt vett az elmaradt dalfesztivál helyett tartott Eurovision: Europe Shine a Light rendezvényen, ahol természetesen a megszokott formáját hozta az énekes. 

https://www.instagram.com/p/CAQ8ZSspFdA/?igshid=1thk0rdz88k8c