MUSICDAILY CHART: TOP 25 2020/20.hét- TOPLISTA

A múlt héten leadott szavazataitok alapján összeállt a MUSICDAILY első toplistája. Nézzük kik hogyan szerepeltek a 20.héten!

1. Adore You- Harry Styles

A lista első helyezettje nem más mint az igen tehetséges és olvasóink által is nagyon kedvelt Harry Styles Adore You című dalával. Az énekesnek éppen most jelent meg legújabb videóklipje Watermelon Sugar című slágeréhez. Talán ezen a héten pont az a dal lesz az aranyérmes?

2. Don’t Start Now- Dua Lipa

Mint azt látni fogjátok a következő helyezéseken Dua Lipa tarolt a múlt heti slágerlistánkon. A Don’t Start Now az első kislemezként szolgált Future Nostalgia című albumáról nálunk pedig még mindig nagy siker.

3. Physical- Dua Lipa

A dobogón két helyet elfoglaló Dua Lipa új albumának egy másik kislemeze is közönségkedvencnek bizonyult nálunk, talán annak színes, életvidám hangzása és videóklipje miatt is.

4. Someone You Loved- Lewis Capaldi és Break My Heart- Dua Lipa

Ha azt hitted Dua több sikert már nem érhet el a listánkon, tévedtél! A negyedik helyet holtversenyben szerezte meg a feltörekvő brit énekes Lewis Capaldi legnagyobb slágerével. De Capaldit sem kell félteni, ő is visszatér még későbbiekben. 🙂

5. Señorita- Shawn Mendes, Camila Cabello

Előkelő helyezést ért el a tavalyi nyár legnagyobb slágere is az azóta már boldog párt alkotó Shawn és Camila előadásában.

6. Stuck With U- Ariana Grande, Justin Bieber

Kettejük régóta várt kollaborációja a Billboard HOT 100 listájának első helyét szerzi majd meg a napokban minden bizonnyal, a mi olvasóink pedig a hatodik kedvenc daluknak szavazták meg a múlt hétről.

7. Stack It Up- Liam Payne, A Boogie Wit Da Hoodie

A One Direction egy másik korábbi tagja, Liam is előkelő helyezést ért el listánkon debütáló albumának egyik kislemezével.

8. everything i wanted- Billie Eilish

Persze Billie Eilish sem maradhatott le az első tíz helyzés egyikéről, hiszen igen nagy és aktív rajongótáborral rendelkezik akik most is támogatták őt.

9. Blinding Lights- The Weeknd

Nagyon sokan hallgattátok a múlt héten a Blinding Lights című slágert is ami a 20.héten nálunk a kilencedik helyzést szerezte meg.

10. Stupid Love- Lady Gaga

Gaga Chromatica című albuma május 29-én jelenik meg, előtte azonban most pénteken Ariana Grandéval közös dala a Rain On Me érkezik, ami az utóbbi idők legjobban várt pop kollaborációja és nagy eséllyel indul az eheti slágerlistánk első helyezéséért. A múlt héten az album első kislemeze a tizedik helyet zsebelte be nálunk.

A lista további helyezettjei:

11. Boss Bitch – Doja Cat
12. Say So- Doja Cat ft. Nicki Minaj
13. bad guy- Billie Eilish
14. My Oh My- Camila Cabello ft. DaBaby
15. What A Man Gotta Do- Jonas Brothers
16. You Should Be Sad- Halsey
17. Olyan Ő- Bagossy Brothers Company
18. Ritual- Tiësto, Jonas Blue ft. Rita Ora
19. Kings & Queens- Ava Max
20. Mostantól- Rácz Gergő, Orsovai Reni
21. Memories- Maroon 5
22. Break Up Song- Little Mix
23. I’m Ready- Sam Smith ft. Demi Lovato és Dance Monkey- Tones And I
24. Savage- Megan Thee Stallion ft. Beyoncé és Circles- Post Malone
25. Lose Control- Meduza, Becky Hill ft. Goodboys

Pénteken indul a 21.heti szavazás akkor is várunk titeket! Kommentben jelezzétek mit gondoltok a múlt heti eredményekről!