Megjelent az Eurovízió-győztes Duncan Laurence első EP-je

A 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál győztesének, a holland Duncan Laurence-nek a mai napon jelent meg élete első EP-je, a „Worlds On Fire” melyen többek között a versenyre vitt balladája, az „Arcade” is szerepel.

Egy kisvárosi srác egy hatalmas játékteremben

– így szól a dal.

Annak ellenére, hogy egy olyan városban nőtt fel az énekes, ahol a zene nem volt része az iskolarendszernek, Duncan kiskora óta tudta, hogy ő zenész szeretne lenni, és tavaly be is bizonyította az egész világnak, hogy van helye a szakmában. 2019 januárjában az AVROTROS választotta ki őt arra a feladatra, hogy Tel-Avivban, Izraelben hazáját képviselje a világ legnagyobb zenei eseményén, amit végül 492 ponttal meg is nyert.

„Arcade” című dala, amelyet egyébként ő írt Joel Sjöö-vel és Wouter Hardy-val, azóta rengetegszer feltűnt már a slágerlistákon, a rajongói pedig türelmetlenül várták az első lemezét. Jó hír: most már nem kell tovább várnotok, ha szeretitek a fiatal tehetség dalait. A „Worlds On Fire” összes szövegét Duncan írta más dalszerzőkkel együtt.

Itt van! A legelső EP-m. Melyik a kedvenced? Melyikre fogsz táncolni? Melyiket fogod te is dalolni? Melyiken fogsz sírni, mosolyogni? Mindenről tudni akarok!

Az „Arcade” egy összetört szív történetét mesélte el, de most már tudjuk, hogy a holland Duncan Laurence készen áll arra, hogy harcoljon a szerelemért, az EP-n lévő zeneszámok mind erről szólnak olyan refrénekkel, amik szó szerint felrobbantják majd a színpadot.

Mindenképpen hallgass bele a „Worlds On Fire”-be itt:
Nektek tetszik a legutóbbi Eurovízió-győztes lemeze? Ne felejtsétek el a lenti reakciógombokkal tudatni velünk!