Előbb érkezik Billie Eilish új zenéje, mint gondolnánk?!

Úgy néz ki, nem várat sokat magára a második lemez.

Extrém fiatal kora ellenére kétségkívül Billie Eilish napjaink egyik legsikeresebb előadója. Csupán 18 éves, de máris 5 Grammy-díjat, egy Billboard listavezető dalt, és két teltházas világ körüli turnét tudhat magáénak. Úgy néz ki, a sikersztori előbb folytatódik, mint gondoltuk volna, ugyanis az énekesnő bejelentette, hogy tavalyi debütáló albuma után máris elkezdett dolgozni a második korongon.

Beats 1-nak adott interjújában elárulta Zane Lowe-nak, hogy még a karantén kezdetekor egyáltalán nem szállta meg a inspiráció, és esze ágában sem volt zenén dolgozni.

Nem tudom, miért. Egyszerűen nem találtam érdekesnek a helyzetet, ami idegesített, mert szerettem volna produktív lenni a karantén alatt, de nem ment. Szimplán nem éreztem az egészet

– kezdte a sztár.
Újra stúdiózik Billie és Finneas.

A fanok legnagyobb örömére azonban az elmúlt időben teljesen megváltozott az álláspontja, és újra elkezdett dalokat írni, így lehetséges, hogy előbb jelentkezik új zenével, mint gondolnánk.

Igazából pár hete ütött be az egész. Elkezdtünk stúdiózni, ami tulajdonképpen csak azt jelenti, hogy lementünk Finneas pincéjébe, és egyből megírtunk egy tejes dalt, ami nálunk meglehetősen ritka. 

Bár a szám címét nem árulta el Billie, annyit elmondott, hogy nagyon tetszik neki.

Pontosan arról szól, amit amiről szerettem volna, hogy szóljon. Nagyon sokmindenen dolgozunk jelenleg, próbáljuk befejezni ezt a dalt. Szóval igen, érkezik pár újdonság. 

Az énekesnő a zene mellett egy más projekten is dolgozik, ami nem más, mint egy rádióműsor az Apple Music-on az édesapjával, Patrick-kel. A show-t hat részesre tervezik, és Billie szülei mellett bátyja és kollaborátora, Finneas is feltűnik majd benne.