Netflix: 5 újdonság, amit ebben a hónapban nézhetsz

Ezeket nem hagyhatjátok ki!

Ne aggódjatok, ha azt gondolnátok, hogy több mint egy hónapnyi otthonmaradás után már mindent láttatok a streaming szolgáltatónál, ugyanis a Netflix a nehéz helyzet ellenére is újabb és újabb filmekkel, sorozatokkal lep meg bennünket a tavasz utolsó hónapjában.

Mutatjuk nektek azokat az újdonságokat, amiket biztosan imádni fogtok!

Ha tudnád (The Half of It)

Alice Wu írta és rendezte ezt a majdnem kétórás romantikus vígjátékot, ami egy gimnáziumba járó amerikai-kínai lány önmagára találásáról szól. Ellie egy félénk, nerd leányzó, aki pénzért esszéket ír társainak, azonban egy napon Paul megkéri arra, hogy írjon egy szerelmes levelet annak a lánynak, aki iránt valójában neki is mély érzései vannak. A film komoly kérdéseket taglal, de közben végtelenül szórakoztató is. Mindenkinek ajánljuk!

A másik Missy (The Wrong Missy)

Május 13-án érkezik ez a vígjáték, melynek főszereplője az Agymenők, az Orange is The New Black és a Jurassic World sztárja, Lauren Lapkus és a Nagyfiúk sztárja, David Spade. A cselekmény a szerencsétlen Tim Morrisról szól, aki megismerkedik álmai nőjével, és őt egy szigeten tartandó vállalati bulira szeretné SMS-en keresztül elhívni. Arra azonban nem ügyel eléggé, hogy a jó címzettnek menjen az üzenet, így véletlenül egy másik Missy kapja a meghívót – az őrült csaj, akivel Tim egyszer vakrandizott.

Valeria

Ez a spanyol sorozat, Elísabet Benavet regényeit veszi alapul. Egy olyan íróról szól, aki válságban van a regényei és Adriannel való házassága miatt. Valeriát három legjobb barátnője támogatja rögös útja során, szóval lesz itt minden szerelemmel, barátsággal, féltékenységgel, hűtlenséggel, kétségekkel, munkával, aggodalmakkal, örömökkel, jövőbeli álmokkal és titkokkal kapcsolatban.

18 ajándék (18 Presents/18 Regali)

Ez a gyönyörű és inspiráló olasz film igaz történet alapján készült. Egy várandós nőről, Elisa Girottóról 40 évesen kiderül, hogy halálosan beteg, ezért kitalál egy frappáns megoldást arra, hogy a halála után is közel maradhasson a gyermekéhez: 18 ajándékot hagy hátra leendő lányának, Annának amiket minden évben a születésnapján kap meg, amíg fel nem nő. Az utolsó ajándék pedig valami nagyon különleges, ami egészen megváltoztatja az életét. Ha olyan filmet keresel, ami meg tud érinteni, akkor ne is keresgélj tovább! Május 8-án érkezik a Netflix kínálatába.

Én még sosem… (Never Have I Ever)

Öveket becsatolni, ez fülledt tiniromantika!

Az Én még sosem… április 27-én debütált, de már most elsöprő sikereket arat a Netflixen. Ebben a sorozatban megismerkedhetünk egy amerikai-indiai tinivel, Devi Vishwakumarral, aki nagy reményekkel indul a gimibe első iskolai napján. Nagyon szeretné ugyanis, hogy népszerű legyen, meghívják egy buliba, megkínálják alkohollal és drogokkal, aztán összejöjjön egy sportos sráccal. Ezekért az álmaiért bármit megtesz a fiatal hölgy a barátnőivel, hiszen legvégső célja a szüzesség elvesztése. Amellett, hogy igazán szórakoztató, tanulságos is ez a sorozat, hiszen egészen komoly témákat vesz elő. Sokkal több van benne, mint a tipikus tinikomédiákban.

Tudod már, hogy mit fogsz nézni ebben a hónapban? Mindenképpen tudasd velünk! Ha pedig tetszett a cikkünk, jelezd felénk a lenti reakciógombokkal!