Miley Cyrus: Amit én átélek, az nem az igazi koronavírus-járvány

Az énekesnő tisztában van szerencsés helyzetével.

Március 16-án indult Miley Cyrus Instagram show-ja, a Bright Minded: Live With Miley, melyet teljesen egyedül készít, és melyben ismert, és kevésbé ismert énekesekkel, színészekkel, terapeutákkal, és aktivistákkak beszélget. A show elsődleges célja volt, hogy kicsit elterelje a követői figyelmét a járványhelyzetről, azonban mára már sokkal inkább a járvány utáni időszakra fókuszál, és egy fenttarthatóbb világért kampányol. 

Miley a WSJ-nek adott interjújában azonban elmondta: volt, aki visszautasította a felkésését, hogy szerepeljen a műsorban. Szerinte azért, mert a hírességek teljesen máshogy élik meg a helyzetet, mint az átlag emberek.

https://www.instagram.com/p/B_z87yAg4PX/?igshid=q2dporak01lf

Az én esetem nagyon ritka, már majdnem helytelennek érzem, hogy beszéljek róla. Amit én átélek, az nem az igazi koronavírus-járvány

– kezdte az énekesnő.

Az életem leállt egy időre, de igazából fogalmam sincs, milyen is valójában ez a világjárvány. Kényelmesen élek, ételt tudok rakni az asztalra, anyagilag stabil a helyzetem. Ezt nagyon sok ember nem mondhatja el magáról.

Miley ezért is igyekszik a felületét megosztani olyan emberekkel és kezdeményezésekkel, melyek segítséget nyújtanak a bajba jutottaknak. Ilyen például a 2014-ben alapított Happy Hippie Foundation is, ami főként a hajléktalan fiatalokat és az LMBTQ közösségek támogatja. 

Az interjúban arra is kitért, hogy már elkészült a következő lemeze, mely rockos-stílusú lett volna, a nyáron pedig fesztiválok tömkelegén lépett volna fel vele. Sajnos a járvány keresztbehúzta a számításait, így az album megjelenése még várat magára.

Miley Instagram show-jának a részeit a YouTube-on is vissza lehet nézni, eddig többek közt olyan vendégekkel beszélgetett, mint Demi Lovato, Selena Gomez, Reese Witherspoon, vagy Dua Lipa.