Összeállt Berkes Olivér és Miss Mood!

A rádiók egyik legkedveltebb férfihangja, Berkes Olivér, és a YouTube koronázatlan királynője, Miss Mood slágervárományos közössel jelentkezik – megérkezett a „Számítok rád”!

Berkes Olivér az elmúlt években sikert sikerre halmoz, legutóbbi dalai, a „Visszakér a múlt” és a „Rólad szól” hónapok óta kirobbanthatatlanok a rádiós slágerlistákról.

Miss Mood, azaz Mező Dorottya neve a ’Rico x Miss Mood’ formáció által vált ismertté: a „Vihar”, a „Mágnes” és a „Pardon” csak néhány dal azon megahitek közül, melyek által több tízmilliós YouTube nézettséget tudhat magáénak a duó.

A kristálytiszta hangú énekesnő szólókarrierjét is folyamatosan építi. A „Szív”, a „Méreg”, vagy a Metzker Viktóriával és Dukai Reginával közös „Titok” című trackje rendkívüli népszerűségnek örvend.

Az alkotófolyamat egyik pikantériája volt, hogy az énekesnő Ricón kívül még nem készített más férfi énekessel közös zenét.

Nagyon izgalmas volt a munka Olivérrel, és a lehető leggördülékenyebben haladtunk. Mintha ezer éve együtt dolgoznánk, igazi csapatmunka volt, és sokat tanultunk egymástól a stúdióban

– mesélte Miss Mood. 

Mindenképp olyan szöveget szerettünk volna, ami azon túl, hogy szerelmes témájú, más mélyebb tartalommal is bír. Azt az érzést járjuk benne körül, amit a családunk, szeretteink iránt érzünk: óvjuk, védjük őket és ők is minket, az életünket is rájuk bíznánk. Engem ez a feltétel nélküli szeretett ihletett meg. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a létünket és a bizodalmunkat mások kezébe kell helyeznünk, akik önzetlenül végzik a hivatásukat, mint az egészségügyi dolgozók, rendőrök, tűzoltók. Ezzel a számmal előttük is tisztelgünk, hiszen ők azok, akik akkor is a bajba jutottakért dolgoznak, mikor mindenki más már a családjával van

– az énekesnő.

Olivért is egy ilyen szituáció inspirálta, hiszen nővére orvosként többször a kórházban töltötte a karácsonyt, a hivatásának élt, míg mások a szeretteik körében ünnepeltek.

A kollaboráció producere és társszerzője Kovács Norbert, azazSMiTHMUSiX volt, aki olyan nagysikerű formációk zenéiért is felel, mint például az AK26, vagy a BSW.

Az alap annyira tökéletesen passzolt az előadókhoz, hogy Olivér szinte azonnal megírta rá az énekdallamot, amit Miss Mood szövegötlete tett teljessé. Az eredmény pedig egy igazán elbűvölő, érzelmekkel teli, kellemes lüktetésű pop újdonság lett. 

A „Számítok rád”-hoz készült szeretnivaló, bájos animációs kisfilmben a jelenlegi helyzetre is reflektálnak a készítők. A videó alkotói Czoller Bence és Nagy Botond voltak, a grafikai kivitelezés pedig Barna Joci munkáját dicséri. 

A klip készítésekor nem tudtunk szó nélkül elmenni a járvány okozta helyzet mellett. Azon túl, hogy hálánkat fejezzük ki azoknak, akik a legsötétebb időkben is minket szolgálnak, szerettünk volna egy kis „gyógyírt” csempészni mindenki életébe, akik most a magánnyal, vagy más nehézségekkel kénytelenek megküzdeni

– mondta Olivér.

Bízunk benne, hogy a Ti napotokba is sikerül varázsolniuk egy kis reménységet és boldogságot!