Tudtad? Így zenélnek a How To Get Away With Murder szépfiúi!

A sorozatbeli Connor és Gabriel is zenél!

Két karakter, két teljesen eltérő stílus és műfaj. Vajon a sorozat után inkább zenei karrierjükre fognak fókuszálni a srácok?

Jack Falahee, mint Connor Walsh

Jack Falahee a Diplomacy nevű banda egyik alapító tagja, melyben gyerekkori barátjával, Elephante-val zenél. Hiába, a két srác totálisan más utat járt be életük során, mégis keresztezik egymást a jelenben. Míg Jack Connor Walsh szerepét játszotta az ABC (itthon a Netflix) nagysikerű sorozatában, a How to Get Away With Murder (Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot)-ben, addig Tim Wu inkább produceri és lemezlovas karrierjét egyengette. Most pedig kettőjükből született meg az inkább alternatív stílust felelevenítő Diplomacy.

Rome Flynn, mint Gabriel Maddox

Rome Flynn nem mindig volt jelen a sorozatban, hiszen csak a végefele csatlakozott a stábhoz, mint főszereplő. Mint fentebb is utalást tettem rá, teljesen más stílusban készül betörni a zeneiparba, mint kollégája, Jack. Rome elmondása szerint főként a zenére szeretne fókuszálni, ha vége lesz a sorozatnak és egyengetni szeretni karrierjének azt az oldalát is, hiszen az Emmy-díjas színésznek ez egészen új terep. Mindenestre új dala elég ígéretes!