Ekkor érkezik a Kodaline új albuma, a „One Day At A Time”

Ünnepeljük azokat az embereket, akikre bármikor számíthatunk!

A Kodaline immár negyedik, „One Day At A Time” című albuma június 12-én érkezik, melyen a ma megjelent új kislemezük, a „Saving Grace” is helyet kap.

Az ír rockbanda korábbi korongjait, az „In A Perfect World”-öt, a „Coming Up For Air”-t és a „Politics Of Living”-et már több mint egymilliárdszor streamelték a Spotify-on, az új lemez pedig egy új fejezetet nyit a formáció karrierjében – ezt mutatja az is, hogy egy teljesen modern folyamattal közelítették meg a felvételét.

Új daluk, a „Saving Grace”, az optimizmus himnusza, egy igazán érzelmes, harmonikus dal pár órával ezelőtt jelent meg. Steve Garrigan, Mark Prendergast, Vincent May és Jason Boland így nyilatkozott a trackről:

Ez a dal arról a különleges emberről szól, aki nem számít, hogy mi van, ott van melletted. A „Saving Grace” nagyon sokat jelent mindannyiunk számára, mivel mindannyiunknak szüksége van olyan emberekre az életünkben, akikre támaszkodhatunk, akikre számíthatunk, akik ott lesznek és támogatnak bennünket még a karrierünk mélypontjain is.

A „Saving Grace” mellett az album fénypontja lesz a „Spend It With You”, ami egy olyan párról szól, akik még akkor is együtt maradnak, amikor a világ a végső apokalipszise felé halad; a „Care”, amely az emberi kapcsolatok hullámvölgyeit mutatja be és a drámai „In The End”.

A zenekar elsődleges célja az volt, hogy az érzelmekre összpontosítson. Amint azt a legutóbbi két kislemezükön is érezhettük, a valódi erősségeikre koncentrálnak: magával ragadó dallamokkal fedeznek fel olyan történeteket, amivel a nagyközönség azonnal rezonálni tud.

Azok a rajongók, akik az albumukat előrendelik, azonnal letölthetik a „Saving Grace”-t, a „Sometimes”-t és a „Wherever You Are”-t ezen a linken. A „One Day At A Time” már Spotify-on és Apple Music-en is előjegyezhető.

Mennyire várjátok a Kodaline új albumát? Tudassátok velünk alul a reakciógombokkal!