PREMIER: Érzelmes oldalát mutatja meg Miskovits Marci és Ya Ou új dalukban

Anyák napi kollabra állt össze a két előadó.

Anyák napja alkalmából különleges kollabbal jelentkezik két tehetséges előadő: a youtuberek nagy kedvence, Miskovits Marci, valamint az ezerarcú énekes-dalszerző Ya Ou egy érzelmes dalban szólnak az anyukákhoz.

A mindig pörgős Marci ezúttal egy komolyabb hangvételű újdonságban köszöni meg mindenki nevében az édesanyáknak odaadásukat, szeretetüket és gondoskodásukat.

A dalt édesanyám és nővérem édesanyává válása ihlette, így a premier napját is anyukám születésnapjára időzítettem

– árulta el a fiatal előadó.

A járvány miatt most én sem tudok személyesen találkozni a családommal, így ezzel a szerzeménnyel szeretnék kedveskedni neki születésnapja alkalmából.

Az influenszerként és műsorvezetőként is ismert rapper a zenéhez egy különleges hangot keresett, amit végül a tehetséges Ya Ou személyében talált meg – a választása pedig magáért beszél, hiszen az „Anyu” egy igazán szívhez szóló felvétel lett.

Az „Anyu” bő egy év alatt készült, és jelenleg ezt érzem az egyik legőszintébb szerzeményemnek

– mesélte Marci, aki a szöveget is írta.

A dalt a szokásos kreatív csapattal együtt készítettük el, Fehér Holló felelt a produceri munkákért, Nagy Bence és Horváth Csaba „Csirke” pedig a vizuális megjelenítésért.

Holló és Marci nem először dolgoznak együtt: már olyan nagysikerű közösöket jegyeznek, mint a tavaly megjelent „OFFOS”, vagy a Kállay Saunders-szel közös „Rád vártam”, aminek klipjét már közel félmillióan látták a YouTube-on.