Francia bulit csinált Lost Frequencies

Közeledik a nyár, már lassacskán beindulna a fesztivál szezon, pörögnének a szabadtéri bulik, azonban sajnos az idén nagy valószínűséggel a legtöbbről le kell mondanunk. Viszont nem szabad csüggedni, hiszen nagyon sok alternatív megoldást találtak a szervezők, illetve a zenészek is igyekeznek feldobni kicsit az unalmasabb napokat, mint ahogyan a fiatal belga DJ, Lost Frequencies is teszi.

Úgy tűnik, a srácot teljesen megihleti a karantén, hiszen az elmúlt hetekben több új számot is töltött fel youtube-ra, sőt 2 hete majdnem 2 órás mixet is felpakolt. Most viszont nemzetközi vizekre tért, és francia zenét adott ki a kezei közül. Kicsit visszarepít minket a gondtalan bulik idejére.

A DJ-t a Balaton Soundon már lehet látjuk is az idén. Egyelőre nem mondták vissza se a fesztivált, sem a fellépést, úgyhogy van még remény rá, hogy ez után az őrület után egy hatalmasat bulizzunk. Addig is, van miből válogatni, hiszen hetente lepi meg a rajongóit új mixekkel.

UPDATE: Azóta bejelentették, hogy sajnos az idei fesztivál szezon elmarad, tehát sajnos mégsem láthatjuk a Balaton Soundon. Remélhetőleg 2021-ben viszont láthatjuk.