Travis Scott és Kid Cudi közös dallal jelentkezett

Napjaink egyik legnagyobb sztárja Travis Scott, és Kid Cudi, összefogtak, közös munkájuk eredménye pedig egy fantasztikus dal, ami a “The Scotts” címmel érhető el világszerte, a Cactus Jack/Epic gondozásában. Még emlékezetesebb a dal premierje, ami Travis Scott “Astronomical” címmel adott különleges zenei eseményen volt, melynek a helyszíne a FORTNITE című videójáték szervere volt.

A “The Scotts” kislemez borítóját a legendás, sokoldalúságáról híres művész, KAWS (Brian Donnelly) alkotása díszíti. Travis Scott, és Kid Kudi közös dalának producere Daytrip, Dot Da Genius és Plain Pat volt; Travis Scott és Mike Dean közreműködésével. A dal a közvetlen folytatása a Cactus Jack kiadó, Billboard lista élén debütáló “JACKBOYS” kiadványának, amely az új évtized első “# 1” albuma volt.

Kid Cudi is hasonlóan erőteljesen kezdte a 2020-as évet, hiszen “Leader of Delinquents” címmel megjelent dala, hatalmas sikernek bizonyult.

A rajongók számára már most elérhető a „THE SCOTTS” bakelit, kazetta, és CD formátumban.

Azonban nem csak ez a világsztár egyetlen új kiadványa, hiszen Travis Scott elindította az első “CACTUS JACK FOR FORTNITE” című, csak korlátozott ideig kapható csomagot, mely az Epic Games-el közös együttműködésnek köszönhetően jött létre. Ez a csomag többek között tartalmazza a Travis Scott első akciófiguráját, illetve egy különlegességet, mely a világhírű NERF-fel együtt alkotott meg a sztár.