Érkezik NIALL HORAN és LEWIS CAPALDI közös dala

Ti is várjátok már?

Hónapok óta a lehetséges közös együttműködésről beszél a skót és az ír énekes, most pedig úgy tűnik, hogy valóban meg fog születni a hőn áhított kollaboráció.

A One Direction egykori tagja, Niall Horan Instagram live-jában árulta el, hogy a karantén alatt virtuálisan stúdióba fog vonulni jó barátjával, Lewis Capaldival. Kiderült, hogy a két zenész szombat esténként a Zoom nevű applikáción keresztül beszélnek videóhívásban, és azt tervezik, hogy a következő napokban már dalt is fognak együtt szerezni.

Általában iszogatunk egy kicsit szombat esténként a Zoomon, de ezen a hétvégén nem beszéltünk. Azt hiszem, a héten valamikor írni is fogunk valamit együtt. Van egy kis saját menetrendünk.

Fotó: Global Citizen

Lewis Capaldi a „Someone You Loved” című slágerével került pillanatok alatt a slágerlisták élére, 2018-ban még Grammy-díjra is jelölték, most pedig ez lett az a brit kislemez, amely már a leghosszabb ideje a brit slágerlisták Top 10-ében szerepel. Capaldi dala immár 31. hete töretlenül a legelőkelőbb helyeken szerepel.

Niall Horannal közös duettjét a rajongók már nagyon régóta várják, de nem ez lenne az első alkalom, hogy a két zenész összeáll. A skót származású dalszerző-énekes októberben bevallotta, hogy a 1D sztárral korábban már felvettek egy közös dalt, de még nem jelentették meg.

A hírnek különösen azok örülhetnek, akik ott lettek volna Niall Nice To Meet Ya Turnéján, aminek Capaldi lett volna az egyik előfellépője az amerikai dátumokon. Az énekesnek azonban a koronavírus járvány miatt le kellett mondania az egész koncertkörútját.

Lewis Capaldi a tervek szerint Budapesten a Sziget Fesztiválon lépne fel augusztus 9-én. Arról még egyelőre nincs hír, hogy az ő koncertje meg lesz-e tartva.