kiemelt kép: Untold

3 évig felhasználható bérletet ajánl az UNTOLD / NEVERSEA

A 2020-as Untold és Neversea fesztivál egyedülálló ötlettel rukkolt elő!

Azok, akik a 2020-as kiadásra, amin olyan nevek vonultak volna/vonulnak fel, mint a Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Alesso, Steve Aoki vagy a The Script, vásároltak jegyeket az Untoldra, illetve a Neversea fesztiválra, azok ha idén nem szeretnének részese lenni a varázsnak, a következő 3 évben bármikor használhatják jegyeiket.

A fesztivál a következő közleményt állította össze:

Olyan időkben élünk, amikre még nem volt példa a mi életünkben. Természetesen nekünk is és a szervezőknek is az az elsődleges, hogy mindenki biztonságban legyen és hosszútávon egészséges maradjon. Reméljük, hogy idén még találkozunk azért az Untold / Neversea kettőssel, igaz lehet nem az eredetileg megtervezett időpontban.

Az elmúlt időben nagyon sok kérdés érkezett azzal kapcsolatban, hogy mi is fog történni a 2020-as etappal. Az egyetlen biztos dolog, hogy sem az Untold sem a Neversea fesztivál nincs lemondva, az idei fesztivál egyelőre úgy tűnik, meg lesz tartva. Bízunk a csodában és abban is, hogy augusztusra a látogatóink bemerészkednek velünk egy új világba.

Mint felelős szervezők, nekünk mindig is a látogatóink kényelme és biztonsága volt az elsődleges. Bármilyen döntést el tudunk fogadni, teljesen rajtatok áll, hogy idén csatlakoztok-e hozzánk avagy sem. Természetesen napi kapcsolatban vagyunk a megfelelő szervekkel, akik segítenek majd nekünk lépni és felelősségteljes döntést hozni.

Arra a döntésre jutottunk, hogy a különleges helyzet miatt bevezetünk egy új opciót, az ANYTIME jegyeket, ami annyit tesz, hogy bármikor fel tudjátok használni. Mától, április 27-étől kezdve 10 napon át lehet a már megvásárolt jegyeket és bérleteket átváltani erre az opcióra, azaz az elkövetkezendő 3 éven belül bármikor fel tudjátok használni, akár idén is, de későbbre is eltehetitek.

Mostantól pedig kizárólag ilyen jegyeket fogunk árulni Románia legnagyobb fesztiváljaira. Az Untold és a Neversea oldalán tudja mindenki átváltani a jegyét! Az árak a következő szerint alakulnak az ANYTIME jegyekre:

UNTOLD
  • ANYTIME bérlet: 62 ezer forint (174€) + áfa
  • ANYTIME VIP bérlet: 142 ezer forint (399€)
NEVERSEA
  • ANYTIME bérlet: 49 ezer forint (136€) + áfa
  • ANYTIME VIP bérlet: 75 ezer forint (210€) + áfa

További információk a fesztiválok weboldalán találhatóak!