MTV

Rasszistának nevezik a 5 Seconds of Summer Michael Cliffordját

Őrület, ami itt zajlik! Igazán sajnáljuk a srácot…

Az ausztrál popsztár csapat, a 5 Seconds of Summer 24 éves gitárosa, Michael Clifford a Twitter oldalán tiltott le néhány színes bőrű rajongót, most pedig rasszistának nevezik.

„Ő egy fehér, kiváltságos, gazdag ember, aki bármit megtehet” – mondják a fiatalemberről, miután közösségi oldalán kikövetett valamennyi rajongót. Sajnos, meg is volt rá az oka – nagyon csúnya dolgokat mondtak róla és menyasszonyáról, Crystal Leigh-ről csupán azért, mert Michael és szerelme nemrég egy Instagram live-ban kijelentették, hogy a jövő évi esküvőjükön a „Best Years” című dalt szeretnék majd lejátszani. A legtöbben azért voltak felháborodva, mert ezt a gyönyörű szerelmi balladát nem Clifford, hanem bandatársa, Luke Hemmings írta Sierra Deatonnek.

Az egyik lány hatalmas port kavart ebből a Twitteren, belekeverve a saját bőrszínét is. Azt is elmondta, hogy szerinte a fehér emberek nem elfogadóak, a bocsánatkérést pedig még csak hírből sem ismerik. Nem értjük, Michaelnek miért kéne bocsánatot kérnie…

Ti mind egy fehér, kiváltságos, gazdag, hamarosan egybekelő pár miatt vitatkoztok, mert olyan dalt akarnak használni az esküvőjükön, amit még csak nem is a vőlegény írt? Ez a n***a meghívókat küldött nektek vagy mi?

https://twitter.com/Iovemehigh/status/1253970715595939840

A tény, hogy kikövettél engem csupán azért, mert felszólaltam a rasszista szarság miatt, ami a fandomban történik, rengeteget mond el rólad. Egy 24 éves fehér, gazdag ember vagy, aki hagyta, hogy egy 16 éves fekete lány megfélemlítse, majd kikövette.

https://twitter.com/Iovemehigh/status/1254154806647828480

Michael Clifford 2019 januárjában kérte meg kedvese kezét Balin, az esküvőt 2021 januárjára tervezik.

Szerencsés vagyok, hogy ott kérhettem meg életem szerelmének a kezét, ahol minden elkezdődött számunkra. Az utóbbi 3 évben ő segített nekem fejlődni, és formálni azt, aki vagyok, olyan módon, amit sosem tudtam volna elképzelni. Nem is kérhetnék jobbat, akivel az életem hátralévő részét tölthetem. Szeretlek szeretni, Crystal!

https://www.instagram.com/p/BstqOFWnSIL/

A popvilág egyik legmenőbb csapatának legutóbbi, immár negyedik albuma, a „Calm” március 27-én jelent meg, és az új anyagukat a tervek szerint június 4-én, a Budapest Parkban mutatnák meg hazai közönségüknek. Ez lenne az első alkalom, hogy a 5SOS Magyarországra érkezik, ám a koronavírus járvány miatt sajnos rengeteg zenei eseményt mondtak le az országban. A 5 Seconds of Summer koncertje az eredeti időpontban nem lesz megtartva, de hamarosan érkezik a közlemény a Budapest Park és a banda részéről is!