M.I.A. kikezdett Lady Gaga-val, Miley-val és Katy Perry-vel is

Mindig is tudtuk, hogy M.I.A. nem arról híres, hogy véka alá rejtse véleményét és gondolatait.

A brit rapper, énekesnő és aktivista 2004-ben lett híres, azóta pedig hol-hol feltűnik a zenei palettán, beszélnek róla egy keveset, majd újra eltűnik a szemünk elől. Sokszor pedig nem zenéje, hanem stílusa és kifejezési módja miatt kerül a címlapokra.

Most sem új dallal jelentkezett, hanem egy Instagram posztban ecsetelte, hogy saját, Matangi címre keresztelt lemeze az igazi ász, vizuális reprezentáció gyanánt pedig egy Jézust ábrázoló képet választott, ahol saját korongja szárnyal, míg a „pórnép”, aki jelen esetben Lady Gaga, Miley Cyrus vagy Katy Perry, csak ámulnak és bámulnak.

A spirituális asszonyság a következőt írta Instagram posztjában:

Nem lehet állandóan cenzúrázni az igazságot és elvárni, hogy a társadalom igazságos legyen és harmonikus rend teremjen. Kényszerített ébredés nélkül semmiképp. Az ébredés azt jelenti, hogy olyan szemszögből lássunk meg dolgokat, ahogy még eddig nem voltunk rá képesek.

– írta M.I.A.
https://www.instagram.com/p/B_H561lB2pA/?utm_source=ig_web_copy_link

A legviccesebb az egészben, hogy kivétel nélkül, mind a három korong nagyobb visszhangot csinált a zeneiparban, mint M.I.A. bármelyik dala karrierje során, hiába van ott a Bad Girls vagy a Paper Planes, melyek az énekesnő karrierjének kiemelkedő pontjai voltak.

Amúgy M.I.A. mindig is szokatlan viselkedéséről volt híres, teljes mellszélességgel megy szembe a popzene íratlan szabályainak, mégis olyan dolgokat követett el karrierje során, melyek saját magának mondanak ellent, például összeállt egy dal erejéig Madonna-val vagy Zayn Malik-kal, illetve többalbumos szerződést írt alá a Roc Nation nevű kiadóval.