ANSEL ELGORT teljesen meztelenre vetkőzött jó ügy érdekében

Jól megtréfálta követőit a színész. 

Papírvárosok és A kiválasztott filmek sztárja, Ansel Elgort Instagram oldalán osztott meg egy képet, melyen zuhanyzás közben láthatjuk, méghozzá teljesen meztelenül. A poszt leírásában az szerepel, hogy a bio-jában elérhető egy link az OnlyFans profiljához, mely egy felnőtt tartalmak, meztelen képek és videók megosztására használatos oldal.

Csakhogy a színész megtréfálta a követőit, hiszen nem az OnlyFans-re, hanem egy GoFundMe adománygyűjtésre irányított a link. Az oldalon arra gyűjtenek, hogy a csatlakozó brooklyni éttermek bérmentve tudjanak ételt szállítani a helyi egészségügyi dolgozóknak, Ansel pedig csak azért vetkőzött, hogy nagyobb figyelmet kapjon a kezdeményezés. 

New York a vírus egyik gócpontja Amerikában; eddig több, mint 139 ezer igazolt fertőzött van a városban, ebből pedig több, mint 10 ezren vesztették életüket. 

Az biztos, hogy elég figyelemfelkeltőre sikeredett a poszt, ugyanis alig pár óra alatt több, mint 1 millióan lájkolták; reméljük, a színész elérte a célját, és a helyiek közül aki teheti, adakozott a nemes kezdeményezésre.