Hoppá! Szivárog Miley Cyrus új albuma

Nem csak Lady Gaga lesz a szivárgások áldozata, úgy tűnik…

Miley Cyrus várva-várt, szám szerint hetedik stúdióalbuma, a She Is Miley Cyrus úgy tűnik el kezdett kiszivárogni.

Összesen 6 + 1 dal került ki a világhálóra, melyek főként pop-rock, country-rock, alternatív és trap elemeket tartalmaznak. Hiába, Cyrus régebben nyilatkozta, hogy egy kis rock vibe-ot fog csempészi új dalaliba.

Mark [Ronson] és én készítettünk pár dalt a következő lemezemre… úgy érzem, olyan lesz, mint Joan Jett, visszahozzuk a rock n roll-t

– mondta Miley

Helyet kapott a most kikerült dalok között a dark-pop jegyekkel rendelkező Gimmie What I Want, melyet sokan Taylor Swift reputation korszakába illő dalként emlegetnek – és valószínűleg nem is állnak tőle messze. A California Dreamin’, melyben a zúzás elmarad, viszont pop-rock/country elemeket nem csak nyomokban tartalmaz. Az American Dream Boring telis tele van problémás részekkel, keményen felnőtt tartalmat dolgoz fel benne, valamint újra szóba jön a Nicki Minaj által használt,

is, mely a fő eleme a dalnak. Emelett olyan sorokat tartalmaz, mint

Motherfuckers try to grab me by the pussy, turn around and tell ’em you can kiss my tush-ey, ’cause she’s the boss, she’s the bitch, she’s the leader (Miley!), she’s the shit, she’s the queen, she’s the winner (Miley!)

– American Dream Boring

Ami annyit még Donald Trump-ot is beoltja, hiszen Ő mondta évekkel ezelőtt, hogy „grab her by the pussy„. Majd ha sikerül a p*ncin keresztül megfogni, megcsókolhatja a hátsóját is, mert Miley a főnők, a „main bitch” és a vezető is, na meg persze a királynő és a nyertes is. Na pont ezt taglalja Cyrus, amúgy jót dob az ember önbizalmán, nem?

A Hate Me során inkább csak megölelgetnénk az énekesnőt, ahol kendőzetlenül beszél érzéseiről. A Win Some pedig inkább az legelső dalhoz hasonlítható, kicsit dark, kicsit pop, kicsit kemény.

A blink-182-vel közös I Really Wish I Hated You c. dalát még a banda maga is megerősítette, hogy igen elkészült, viszont meglepődött, hogy kikerült a világhálóra. A banda amúgy a szólóverziót jelentette meg hivatalosan. A következő nyilatkozta Mark Hoppus:

Igazából, fogalmam s-, najó de pontosan tudom mi van/lett volna a Miley-val közös verzióval. De nem tudtam, hogy kint van a világhálón. Most erre keresek válaszokat, hogy miért is.

– mesélte Mark egy stream közben

A szivárgást meglepő módon az ég világon senki sem kommentelte. Se Miley, se családja, se a menedzsmentje, sőt még a kiadója sem. Az egész közösségből egyetlen egy ember tett közzé egy kis rövidke gondolatot a dalokkal kapcsolatban, mégpedig Miley Cyrus testvére, Noah Cyrus. Ő is szimplán annyit írt Instagram-on, hogy

ne szivárogtassátok már ki a tesóm dalait, mielőtt megjelennének. egyik előadó sem szeretné, ha ezt tennétek velük.

Talán a legmeglepőbb az egészben az, hogy sokan el sem hiszik, hogy ez lenne Miley nagy visszatérése. Az internet népének egy része még azt mondja, hogy ezek random dalok, melyek Miley különböző korszakaiból valók, ezért sem túlságosan egységesek.

Nyilván, egyetlen, a dalokhoz vezető linket sem fogunk megosztani, sajnos kevés keresgéléssel is biztosan megtalálja mindenki – viszont ezt nem ajánljuk és nem is támogatjuk.