UPDATE: SPOTIFY ALBUM | POPTÖRTÉNELEM: 8 órás műsorral jelentkezett Lady Gaga, Shawn Mendes, Taylor Swift, Billie Eilish és még sokan mások!

UPDATE: MEGÉRKEZETT A 79 DALT TARTALMAZÓ ALBUM SPOTIFY-RA ÉS ITUNES-RA IS!

A Global Citizen szervezet és Lady Gaga összefogott!

És igazából poptörténelmet pakoltak az arcunkba, kemény 8 órán keresztül. Hihetetlen, mire képes ez a nő, valamint ha ez nem lenne elég, hogy összehozta a mai populáris kultúra apraja nagyját, még több millió dollárt is összeszedett mindenféle szervezettől. Meg persze saját maga is adományozott.

Jelenleg nem kevesebb, mint 129 millió dollárról, azaz

van szó. Az élő közvetítés során többször is elmondták, hogy a műsor lényege nem a pénzgyűjtés, hiszen azzal már rég megvannak, hanem, hogy összehozza az embereket és felhívja a figyelmet arra, hogy mindenki maradjon otthon. Olyan előadók, énekesek, színészek és művészek jelentkeztek be kommentálni az eseményeket, esetleg énekelni, mint maga a szervező, Lady Gaga, Billie Eilish, Taylor Swift, Lizzo, Liam Payne, Niall Horan, Kesha, Ellie Goulding, Rita Ora, Little Mix, Shawn Mendes, Camila Cabello, Jennifer Lopez, Sam Smith, Maluma, J Balvin, Anitta, Adam Lambert, Jessie J, Jess Glynne, Louis Fonsi és társaik. Celebritásokból sem volt hiány, többek közt Lili Reinhart a Riverdale-ből, David Beckham, Ellen DeGeneres és még sokan mások. Nézzük is az éjszaka legfontosabb eseményeit!

A teljes 2 órás főműsor
előre kiszivárgott Lady Gaga fellépése
Shawn Mendes & Camila Cabello
https://twitter.com/shawnxtequilaa/status/1251708298035900418?s=21
Billie Eilish
Taylor Swift
rossz dalcímet írtak ki Rita Ora-nak

Amíg Ora vígan énekelte az I Will Never Let You Down-t, addig a képernyőn az Avicii-vel közös, Lonely Together felirata volt látható. Csoda, hogy eltalálták az énekesnő nevét ezek után…

https://twitter.com/kmixofficial/status/1251583345697402883?s=21
Ellie Goulding
https://twitter.com/seriesbrasil/status/1251615540818345988?s=21
gyerekrajzokat mutogatott és olyan magasra ment Kesha, hogy betört az üveg

A magyar felmenőkkel rendelkező Kesha Rose Sebert is a fellépőgárdába volt megtalálható. Meglepetésre nem jelenlegi, hanem előző lemezének, a Rainbow-nak címadó dalát hozta el a virtuális közönségnek, miközben szivárványos gyerekrajzokat mutattak a képernyőn. Milyen édes, nem? A másik dala meglepően a Praying volt, melyben először énekelte ki a magas hangot a dal végefele.

Lizzo
sokat fogyott Liam Payne

Payne legújabb kislemezét, a Midnight-ot énekelte el akusztikusan a több százezres nézőközönségnek, viszont Alesso sehol nem volt jelent az előadás alatt. Viszont az énekes arca ijesztően sovány volt, reméljük minden rendben van.

Niall Horan
Jessie J

A brit popénekesnő az USA-ból jelentkezett és a Tökéletes hang betétdalával, a Flashlight-tal örvendeztette meg a nézőket!

Jess Glynne
Adam Lambert
Jennifer Lopez