Ingyen Netflix-szel kunyerálnak követőket az influencerek Instagramon

Egy új jelenség ütötte fel a fejét a napokban Instagramon, ahol pár ember bekövetéséért cserében ingyen Netflix fiókot ígérnek.

Aki aktívan használja az Instagtamot, nem kizárt, hogy találkozott már az @ingyennetflix fiókkal, mely pár egyszerű feladatért cserében ingyenes Netflixet ígér az azokat teljesítőknek.

Az oldal arra kér az ajándékért cserében, hogy kövesd be, akiket ők követnek, kövesd be magát az oldalt, valamint tedd ki storyba megjelölve őket.

A bekövetendő emberek között szerepel például Pixa, a tavalyi X-Faktorból megismert Hadas Alfréd (The Untouchable), régi villalakók: VV Soma, VV Aurelio vagy internetről ismert influencerek, mint például Bishbharbie vagy a hírnevét ask.fm-nek köszönhetően szerző Szalay Ricsi.

Nem tudjuk, hogy valóban megkapják-e a feladatokat teljesítők az ingyenes fiókot, azonban az összes posztnál le van tiltva a hozzászólás lehetősége, ami arra utal, hogy átverés.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Netflixet is, hogy ismert-e számukra a jelenség, van-e közük hozzá valamint, hogy a szabályzatuk nem tiltja-e a hasonló jellegű nyereményjátékok szervezését. Amint válaszolnak frissítjük a cikkünket!