EZEKET NÉZI A MAGYAR A NETFLIXEN

Íme a 10 legnépszerűbb tartalom itthon.

A Netflix jött látott és győzött – nem éppen itthon, inkább világszerte.

Meg is értjük, hiszen egyre több és több kontent érhető el saját anyanyelvünkön, magyarul is. Most, hogy a hazai lakosság nagy része otthon kényszerül maradni, gyorsan változik a Netflix itthon legnézettebb listája is. Lássuk, mit nézünk mi!

10. Better Call Saul

Az amerikai drámasorozat legújabb évadával levette a nézőket a lábukról. Nem csoda, hiszen a Breaking Bad – Totál szívás is óriási sikernek örvendett!

09. Narcos

A Pablo Escobar életéről szóló, 2017-es sorozat úgy tűnik újra fénykorát éli. A kronológiai sorrendben haladó széria 3 évadon keresztül mutatja be a báró felemelkedését és pusztulását.

08. Te (You)

Talán nem kell bemutatni a Gossip Girl által formált Joe Goldberg-et, aki a Netflix előtt még a Lifetime-on portyázott. Vajon mit tesz az eszeveszett, de leírhatatlanul sármos szereplő az új évadban? Mondtuk már, hogy érkezik a harmadik is 2021-ben?

07. Vaják (The Witcher)

A lengyel származású író könyve alapján készült sorozat egy olyan valóságba kalauzolja el nézőit, ahol misztikus lények tömkelege jelenik meg. Najó, említettük már a főszereplőt? ?

06. Szex oktatás (Sex Education)

Még egy széria, ami jóval debütálása után került reflektorfénybe. Januárban már a második évadot láthattuk a népszerű sorozatból. Mi történik ha sokat maszturbál az ember? Otis erre is választ kap majd.

05. A másik út (Unorthodox)

Csak erős idegzetűeknek. A széria egy igaz történetet dolgoz fel, melyben egy New York-i zsidó nő nyitni szeretne a világ felé és nem elzárt közösségben élni – viszont a múltja utol éri őt…

https://youtu.be/-zVhRId0BTw
04. Ozark

Hogy megy a drogbiznisz Ozark városában? Úgy tűnik kedvenceink vetélytársra találtak.

03. Tigrisvilág (Tiger King)

Ki mondta, hogy akik kegyetlenül bánnak állatkerti/cirkuszi állataikkal nem éri utol őket a karma? Az alvilági nagymacska-tenyészet veszélyes játék.

02. Kishúgom esküvői (Love. Wedding. Repeat)

Az első és egyetlen film a listán – ennyire a sorozatokra vagyunk ráfüggve? A 3 napja elérhető romantikus vígjáték úgy tűnik mindenkit a kanapéra ragasztott.

…és a legnépszerűbb itthon:

Te melyiket nézed a magyar Top 10-ből?