Bőrnadrágban tolja az arcunkba hátsóját SELENA GOMEZ

Az Interview magazin készített interjút és fotósorozatot az énekesnőről.

Mint tudjuk, Selena Gomez 27 évesen már most olyan karriert futott, mint sokan mások soha. Kiindulva a Disney csatornás múltból ez garantálható volt. De mi is lapul a globális popsztár imidzs, három #1 album, a világ ötödik legkövetettebb Instagram fiók tulajdonosság, valamint egy egész kozmetikumvonal vezérlése mögött?

Gomez-el egyik közeli barátnője, a komikus Amy Schumer készített interjút, melyben beszélt arról is, milyen az élete valójában és nem csak az, amit mi látunk a sokmillió Instagram követővel rendelkező, szinte már-már tökéletes életet bemutató online világban.

Selena az Interview magazin címlapján

Soha nem akartam nyitott könyv lenni az emberek felé, de amikor ez megtörtént, néha olyan helyzeteket szült, amiket nem tudtam irányítani. Aztán rájöttem, hogy nem is igaz, amiket rólam pletykálnak. Teljesen mást hoznak le az újságok bizonyos szituációkról, mint ami valójában történt. El kell mondanom a saját oldalamat is, hiszen mások kezdték el ezt helyettem.

Kitértek a 13 okom volt című Netflix szériára is, amiről Gomez elmondta, hogy nagyon nyomasztó, hogy ezek a való életben is megtörténnek. Valamint arra is kitért, mennyire fontosnak tartja, hogy hangot adjon gondolatainak, érzéseinek a közösségi médiában. Fontosnak tartja, hogy próbálja inspirálni az embereket, például a transzplantációs beavatkozással kapcsolatban is.

Lehet nem ez a szerepem, de próbálok figyelni az emberekre. Nagyon sok mindenen mentem már én is keresztül és tudom, hogy ezeket az embereket eléri az üzenetem. Ezért is beszélek a magánéletemről, hiszen tudom, hogy ez valakinek, valahol a világban óriási segítség.

Gomez a mai napig magabiztosan pózol a kamerák előtt

Beszéljünk a lupuszról – vezeti fel Amy -, hiszen az is egy nehéz időszaka volt az énekesnőnek, pláne 16 évesen amikor diagnosztizálták a betegséggel.

Semmi jele nem volt annak, hogy autoimmun betegségben szenvednék. Az egyetlen jele annyi volt, hogy 16 évesen olyan magas volt a vérnyomásom, hogy nagy esélyem volt arra, hogy bármelyik pillanatban agyvérzésem legyen.

A kép, amiért mindenki kattintott

Kitértek természetesen a Rare-re is, mely januárban jelent meg, míg a bővített kiadás épp pár napja. Selena elmondta, hogy mindenképp olyan albumot szeretett volna kiadni a kezei közül, mely jelent számára is valamit. Az előbb említett lemez Gomez harmadik #1 lemeze hazájában, ami nem kis teljesítmény, bár ez Selena-nak szimpla elismerés.

Eszembe se jutott, hogy ez a harmadik #1 korongom. Nem azt mondom, hogy nem veszek ezekről tudomást, szimplán csak nem tartom ezt számon.

Alább pedig megtekinthetitek a fotósorozat további képeit.

a teljes interjú itt olvasható angol nyelven