© Deichmann

Ellie Goulding: én már csak ki akarom adni a lemezt…

Meglepő kijelentés hagyta el a népszerű brit énekesnő száját.

Ellie Goulding a második legnépszerűbb brit énekesnő Adele után eladásai alapján, de most úgy tűnik betelt nála a pohár.

Goulding, aki már lassan 5 éve húzza negyedik lemezét, most kitálalt. Nem elég, hogy az eredeti tervek alapján, a Budapesten forgatott Close to Me lett volna az első kislemez (azóta pedig tucatnyi dalt hallhattunk), de még a hivatalos megjelenési dátumot is random interjúkban mondja ki.

A jelenleg EG4-re keresztelt projekt a tervek szerint

érkezhet, viszont a brit dalospacsirta kissé szkeptikusan nyilatkozott a lemezről.

a legfontosabb dolog jelenleg, hogy megjelenjen már

– mondta Ellie
A Budapestet bemutató videót 130 millióan tekintették már meg

Ezen felül arról is beszélt, hogy nagyon fél a reakcióktól, hiszen egy összetettebb projekt van készülőben: két oldala lesz a korongnak, így két címe is. Természetes mind a kettő más stílusú és tematikájú.

nagyon várom, hogy halljátok végre.. egy kicsit másabb lesz, fogalmam sincs, hogy fogjátok fogadni majd, de remélem tetszeni fog.

Goulding arról is beszámolt, hogy nagy esély van arra, hogy

hiszen szerinte nincs értelme arra várni, hogy lecsengjen a vírushelyzet. Vajon Ellietényleg ezt gondolja? Megeshet, hogy szimplán unja a folyamatos tologatást, hiszen 2017-ben is arról számolt be, hogy hamarosan érkezik a korong. Mondani sem kell, hogy 2020 van jelenleg.