YouTube

Így szól egy dalban ARIANA, DUA és DOJA CAT!

Ilyen az, ha összeáll egy amerikai világsztár, egy brit pophercegnő és egy TikTok királynő.

Szinte biztos, hogy egyik hölgyeményt sem kell bemutatni, hiszen Ariana Grande talán a világ egyik legnagyobb popsztára, sőt, ha nem a legnagyobb. Dua Lipa most éli második virágkorát, míg Doja Cat egy tehenes meme-ből igazi rapperé nőtte ki magát – persze a TikTok segítségével.

Nos, míg a fanok álmodoznak mindenféle duettekről, a hölgyek pedig folyamatosan új zenén dolgoznak, addig vannak akik munkához látnak és összehozzák álomduettjeinket. Most egy brutális mixet, ha úgy tetszik mashup-ot hallhatunk alább, mégpedig a TikTok sztár népszerű Say So dalát mixelte össze kreatív emberünk Ariana Grande Greedy és Focus c. dalával, mindezt megspékelte Dua Lipa Future Nostalgia-jának legújabb kislemezével, a Break My Heart-tal.

Ha ez nem lenne elég, még egy kisfilmet és készített hozzá a kontent kreátora. Ha ez nem lenne elég, a mashup úgy tűnik sikeresebb is lehet, mint egyesek teljes karrierje, ugyanis már most több, mint másfél millióan tekintették meg a legnagyobb videomegosztó portálon, a YouTube-on az alkotást.

https://www.youtube.com/watch?v=Gboquee7rsc

Nektek van kedvenc TikTok trendetek? Esetleg kedvenc mashup-otok, mondjuk amiben Billie Eilish vagy Shawn Mendes is szerepel?