forrás: blogzine.hu

Bomba számot villantott Magyarország legkedveltebb influenszere!

Az ország legcukibb influenszereként is ismert énekesnő, B. Nagy Réka ezúttal Lotfi Begivel közösen alkotott, a végeredmény pedig egy pörgős, fülbemászó felvétel lett, amivel bárki tud azonosulni, ha már átesett egy szakításon.

Extra tartalmakért kövess Instagramon! @musicdailyhu

Bartalos Jenő gondolatait Begi zenésítette meg, majd Réka hangjával tették teljessé az igencsak slágergyanús tracket. 

A „Minden jót” című szerzemény főszereplője hosszú idő után képes továbblépni a kapcsolatán, de néha még eszébe jut egykori partnere, akire jó szívvel emlékszik vissza, és negatív gondolatok nélkül búcsúzik tőle.

Mikor Lotfi Begi megkeresett ezzel a számmal kapcsolatban, első hallás után tudtam azonosulni a dallamvilággal. Néhány nap után fel is énekeltem a stúdióban, annyira a sajátomnak éreztem. Alapvetően egy vidám hangzás párosul egy érzelmileg kicsit nehezebb és összetettebb mondanivalóval, így lehet, hogy kicsit kettős érzést kelthet a hallgatókban – de a jó szívvel, felszabadultan búcsúzás egy pozitív dolog, még akkor is, ha nehéz. Az első perctől kezdve imádom ezt a dalt, öröm volt együtt dolgozni Begivel.

– mesélte Réka

Réka előző dala, a „Láss Belém” hatalmas sikert aratott a rajongók körében. A feel-good életérzést közvetítő tracket már közel 1 millióan látták a YouTube-on.

A 21 éves vlogger és influenszer már 14 éves kora óta énekel, a zene nagyon fontos szerepet játszik az életében. Közösségi profiljai a fiatalok elsőszámú kedvencei közé tartoznak, YouTube-on 142, Instagramon pedig több mint 160 ezren követik.

kiemelt kép: blogzine

Megosztás: