Vajon újra vetkőzni fog LIAM PAYNE?

Új dalában Alesso-val állt össze Liam Payne.

Mint tudjuk, Liam Payne valahogy mindig akkor dobja le a textilt, amikor új anyaggal jelentkezik. Vajon most is így tesz a közeljövőben?

Debütáló lemezét, az LP1-et is olyan módszerekkel népszerűsítette, mint például a meztelenre vetkőzős Hugo Boss fotósorozata, ahol még hátsófelét is megvillantotta az érdeklődőknek. Most, pedig újabb zenével tér vissza, talán újra láthatunk egy keveset az énekesből.

A dalt javarészt még sikerült felvenniük együtt

Pár órája robbantották be legújabb trackjüket, Alesso és Liam Payne nem pihen. A Midnight, azaz Éjfél-re keresztelt dal egy igazi slágeralapanyag. A videó pedig igazán bravúros, hiszen a két énekes két különböző helyen, igazából két különböző kontinensen vette fel saját részét. Payne az angliai Londonban tartózkodik jelenleg a bezártság miatt, Alesso pedig New York-ban, és stúdiójában adta hozzá a megfelelő részeket a videóhoz.

Alesso-nak nem idegen a Liam-mel egy kaliberű szupersztárokkal a munka, ki ne emlékezne Tove Lo-val közös Heroes (We Could Be) c. dalára, vagy a Hailee Steinfeld-del közös Let Me Go-ra?