Jótékonykodással ünnepel az Animal Cannibals

Az AC követői jól tudják, hogy a két kannibál rendszeresen szervez jótékonysági gyűjtéseket és lehetőség szerint adományoznak. Qka MC ma ünnepli a születésnapját.

Mivel jelenleg nem tarthatnak bulit, máshogy teszik emlékezetessé ezt a napot. Idén az ünnepelt fog ajándékozni, de ehhez Te is kellesz! Elkészült a rap duó talán legismertebb, idén 25 éves Takarítónő című dalának legújabb remix verziója, melyet Newik-kal közösen alkottak.

Színes, csajos, vidám videót szerettünk volna forgatni hozzá, de ez most nem volt megoldható. Szerencsére, találtunk ingyenesen használható stock videókat, amiből szuper kis klip kerekedett.

Hogy lesz ebből ajándékozás?

Az Animal Cannibals pénzt szeretne felajánlani a Szent László kórház dolgozónak. Pont annyi forintot, ahányan Qka szülinapján (04.08) éjfélig megnézik a legújabb videoklipjüket.

Az Animal Cannibals a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak fog utalni. Az alapítvány célja: magán- és jogi személyek, egyéb szervezetek bevonásával hozzájáruljon az Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetben kezelt, fekvő- és járóbeteg ellátásban részesülő pácienseknek, hozzátartozóinak betegségmegelőző, gyógyító tevékenysége optimális feltételeinek megteremtéséhez. Az alapítvány számlaszáma: 11705008-29919907

Az Animal Cannibals mindenképpen segíteni fog, de nem multimilliomos. Ezért az átutalandó összegre vonatkozóan az alábbiak szerint rendelkezik. Elsősorban a Youtube videó nézettség jelzője alapján állapítja meg az átutalandó összeget. Azonban bármekkora a nézettség, minimum 20.000 forintot, de maximum 1 millió forintot fog utalni.

Ha csatlakoznál a jétékonykodáshoz, nézd meg a videót és oszd meg Te is az ismerőseiddel!