SELENA GOMEZ BEVALLOTTA MILEY CYRUS-NAK: BIPOLÁRIS ZAVARRAL KÜZD!

A két ex-Disney-sztár Instagramon beszélgetett.

Miley Cyrus karantén showjának, a Bright Minded-nak egyik legutóbbi vendége nem más volt, mint Selena Gomez. A két ex-Disney-sztár Instagram beszélgetése több, mint 175 ezer nézőt vonzott a mobilképernyők elé, ezzel pedig Miley sorozata eddigi legnagyobb nézettséget generáló epizódja lett. A két sztártól megtudhattuk, hogy Selena kezdeményezte a beszélgetést, méghozzá azzal, hogy küldött egy pillangó emojit Miley-nak.

Sok év után újra összeült a két sztár.

Sokat segítettek az eddigi beszélgetéseid, jó hallgatni mások tanácsait, és látni, hogy emberek kapcsolatot teremtenek egymással. Mindig is nagy rajongód voltam, szerintem te vagy a világ egyik legjobb énekese

– áradozott Selena.

Azt is megtudhattuk, hogy Gomez-nek a jelenlegi helyzetben rengeteget segít az írás és az olvasás. Nagyra értékeli még, hogy barátnőivel rendszeresen beszél, és tanácsokkal látják el őt. Arról is mesélt, hogy nemrég meglátogatott egy kórházat, hogy segítséget kérjen.

Nemrég elmentem egy kórházba, és kiderült az éveken át tartó hangulatingadozások után, hogy bipoláris zavarral küzdök. A legnagyobb segítség, hogy minél több információt megtudok erről az állapotról, annál kevésbé tűnik félelmetesnek

– ecsetelte Selena.
Most beszélt először Selena a betegségéről.

Természetesen az énekesnő is jótékonykodik ebben a nehéz időszakban.  Főként kórházaknak adakozik, másodsorban pedig zenésztársainak, akik szorult helyzetbe jutottak. Itt azonban nem áll meg a dolog, Gomez ugyanis folyamatosan keresi az alapítványokat, melyeknek segíteni tudna, és elmondása szerint ahol tud, ott segíteni szeretne.

Nem titok, hogy Selena régóta küzd szorongással, így Miley egy tanáccsal is ellátta, ami neki a segítségére vált. Ha erőt venne rajt ez az érzés, és elvesznek a saját gondolataiban, csak gondoljon valami nagyon szép emlékre, melyen keresztül visszahozza magát a valóságba.  Selena ennek kapcsán elárulta, hogy a legszebb emléke, mikor 6 éve megszületett a kishúga.

Egy hete jelent meg az énekesnő legújabb videója.

Az énekesnő egyébként nemrég elárulta, hogy új dalokon dolgozott, mielőtt karanténba kényszerült, így reméljük, új zenével is megörvendeztet minket, amint minden visszaállt a normális kerékvágásba.