LORDE: nagyon sok dalt vettem fel már idén

Úgy tűnik Lorde-ról is hallani néhanapján.

Ritka pillanatok egyike: egy új-zélandi újságnak, a The Edge-nek adott egy igazán rövid, de velős interjút.

Lorde igazából arról mesél, hogy miként éli napjait a karantén során, mi az ami miatt aggódik és kivel tölti ezeket a hosszú napokat. Első sorban fel szeretné hívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontos most kitartani kedvenc előadóink mellett, valamit a megvásárolt koncertjegyeket nem visszaváltani, majd kitért arra, hogy mennyire izgul saját csapata miatt, hiába nem turnézik jelenleg. Arra is hangsúlyt fektet, hogy aki tudjon, adakozzon is.

A MusicHelps feladata, hogy az előadókat segítse ki ebben a nehéz helyzetben, ahogyan csak lehetséges. A mostani, válsághelyzetben a turnékért felelős szervek összeomlanak, nagy kihatással van rájuk. Ezekre az emberekre, akik azért dolgoznak, hogy koncertekre jussunk, próbáljuk felhívni a figyelmet, hogy Ők is elveszítik munkájukat jelenleg, nap mint nap többen.

Lorde előző albuma, a Melodrama 2017-ban jelent meg

Lorde azt is elmondta, hogy egy „titokzatos barátnővel” töltötte az elmúlt napokat és fogja is az elkövetkezendőket. A konyhatündér most is odateszi magát rendes, hiszen kenyeret és sütit süt, valamint sok új receptet próbál ki. És arról is beszélt – nagyon röviden, hogy valóban érkezik a Melodrama utódja, azaz harmadik lemeze.

Több, mint biztos, hogy túl korai lenne bármi pontosabbat is megosztanom, de azt elmondhatom, hogy nagyon produktív évet tudhatok eddig magam mögött.

Azaz sok sok zenét írt és készített az énekesnő, így bízhatunk abba is, hogy 2020-ban még tőle is hallhatunk új anyagot, sőt akár harmadik albumát – egyelőre L3-nak titulálva -, is megkapjuk.