Universal Music

12 év után visszatért Lindsay Lohan!

Újra zenél a botrányairól híres színész-énekesnő.

12 év kellett ahhoz, hogy az egykori tinicsillag, Lindsay Lohan új zenét készítsen, melyet be is mutat amúgy a nagyközönségnek.

Ki ne emlékezne Lohan ikonikus Apád-anyád idejöjjön! c. filmjére, ami megadta karrierjének a kezdőlöketet. Utána olyan szerepek és filmek köthetőek a nevéhez, mint a Nem férek a bőrömbe vagy a Bajos csajok főszerepe. Aztán a hirtelen és fiatalon jött hírnév megborította, drog és alkoholproblémákkal küzdött, de igazából ne is ez határozza meg ma, hanem az, hogy mit tesz le a próbaideje lejárta után.

Visszatéréséről először 2018 közepe-vége fele hallhattunk, amikor úgy volt ténylegesen visszatér Xanax c. dalával, ami IGTV-re került fel és a finn popszenzáció, ALMA is helyet kapott rajta. Ez, viszont nem jelent meg más platformokon, mint iTunes vagy Spotify így egyelőre kérdéses, hogy következő albumán helyet kap-e. Az biztos, hogy hamarosan egy teljes pop albumot kapunk majd az énekesnőtől, aminek az előfutára a most megjelent Back To Me, melyben Lohan a nehézségeket és azoknak a leküzdését ecseteli a dalszövegen keresztül egy dallamos, dance-esebb köntösben.