Rihanna: „Az is lehet, mire ezt olvasod, kint van már az új albumom”

Segítünk: nem, nincsen.

Rihanna a Vogue-nak mesélt legújabb lemezéről és életének mostani szakaszáról, melyben kifejtette, hogy mennyire szabad keze van az R9 készítésében, valamint, hogy valószínűleg még soha sem dolgozott ennyire keményen saját lemezén. A fotósorozatot Steven Klein készítette, akinek elsődleges célja egy életerős és hatalommal rendelkező fekete nő megjelenítése volt.

Rihanna amúgy nagyon magabiztos új zenéjét illetően. Régebben már elárulta, hogy kettő lemezen is dolgozik egyszerre, az egyik egy mai, dance-pop tematikájú lesz, míg a másik egy visszafogottabb, chilles reggae. Nos, az énekesnő elmondása szerint Ő már letett valamit az asztalra, hiszen karrierje során már majdnem mindent kipróbált, valamint megvannak a meghatározó slágerei is.

Kipróbáltam már minden műfajt, megvannak a nagy slágereim – most pedig szimplán nyitott vagyok mindenre. Bármit csinálhatok zenetéren, amit jónak látok.

https://www.instagram.com/p/B-YV_aLBpyq/?igshid=z6w4i9u0virc

Természetesen a rajongók már nem bírnak nyugton várni, hiszen előző, Anti címre keresztelt lemeze, mellyel még Budapestet, a Sziget Fesztivált is megjárta, 2016-ban jelent meg.

Fogalmam sincs, mikor jelenik meg (lehet, mire ez az interjú kimegy, már kint lesz). Viszont nagyon keményen dolgozom rajta

– tette hozzá az énekesnő

Hozzátette azt is, hogy nem akar sémákat létrehozni, nem akarja, hogy bekategorizálják, melyik lemezén milyen stílust fedezett fel mélyebben. Az, hogy új zene hogy érkezik, még Ő maga sem tudja, legyen az egy teljes lemez vagy különböző kislemezek.

Nincsenek szabályok, nincsenek határok, nincs egyfajta formátum, miként adok ki majd zenét. Ami van, az olyan, kvázi jó zene, amit én is megszerettem. És ha jó, ki is adom.

A zenén felül magánéletéről is osztott meg újabb információkat, valamint azt is elmondta, hogyan változott meg a látásmódja az elmúlt évek során, hol látja magát pár éven belül.

Tudom, hogy később nem szeretném folytatni ezt az életstílust. Tíz év múlva 42 leszek, ami már őskorúnak számít. Biztosan lesznek gyerekeim 10 éven belül, 3-4 biztosan. Nem érdekel, ha egyedül kell nevelnem majd Őket, csak a közösség nyomása, hogy nem vagy jó anya ha nincs apa a gyermekeid életében. A legfontosabb a szülő-gyerek kapcsolat, hiszen a szeretet a legfontosabb.

– mondta Rihanna