HARRY STYLES: Igen, új zenén dolgozom

Máris új zenén dolgozik az óriási sikernek örvendő Styles.

Harry Styles szólózenéje kábé megállíthatatlan, órási sikernek örvend a rajongók körében. Sajnos már nem jelenthetjük ki, hogy idén hazánkban koncertezik, viszont biztosan betér hazánkba is, bár csak 2021 elején.

De mivel is tölti a neccharisnyában, meztelenül pózoló sármos énekes a mindennapjait a bezártság alatt? Hát szinte biztosan nem azzal, mint mi magunk: úgy tűnik Styles nem meríti ki se a Netflix végtelen kínálatát, sem nem pörgeti ki kedvenc lemezeit kettőszáz alkalommal egymás után, sőt még videójátékozni sem videójátékozik naphosszakat. Nem, Harry produktív képes maradni és máris új zenén dolgozik, hiába jelent meg pár hónapja második korongja.

Nagyon sok új zenét írok mostanában, igazából azzal foglalkozom, amivel amúgy is több időt kéne töltenem. Sokkal többet kéne gyakorolnom gitározni, sőt több verset és dalszöveget kéne körmölnöm, erre viszont most van időm.

– mondta Styles Zane Lowe-nak

Habár, Harry arra kis kitért, hogy biztosan mindenki sok-sok új zenét fog kiadni a következő hónapokban, amint lement ez az egész mizéria – gondoljunk itt csak Lady Gaga új albumára, vagy a sok-sok előadóra, akik nyárra tervezték visszatérésüket. A kérdés, hogy mikor leszünk készen újra találkozni az emberekkel.

Az előadók a zenén, az íráson és a kreatív folyamatokon keresztül fejezik ki érzéseiket elsősorban. Most pedig egy csomó időnk van ezekkel foglalkozni, hiszen ránk szakadt egy csomó szabadidő.

Harry a brit Vogue-nak azt is elárulta, hogy Ő igazából ha nem zenét szerez akkor énidőt tart határok nélkül, arcmaszkokkal és jó fürdőkkel, valamint elkezdett olasz nyelven is tanulni.