Családot tervez alapítani NICK JONAS és felesége

Pryianka osztotta meg a belsős infókat.

Úgy tűnik Priyanka Chopra és sármos férje, Nick Jonas valóban az álompár, melyről Hollywood pár évvel ez előtt csak álmodozni tudott.

Priyanka Chopra osztott meg magáról és kedveséről, Nick Jonas-ról információkat, pontosabban a családalapításról és kapcsolatukról. Tudtátok, hogy nem telik el több, mint 2-3 hét anélkül, hogy ne találkozzanak? A sztárpár női tagja szerint elengedhetetlen egy jó kapcsolatban a rendszeres találka és a munka hátrébb helyezése a másikkal szemben.

Maximum kettő vagy három hét telik el úgy, hogy ne látnánk egymást. Ez az én szabályom. Másképp nagyon nehéz lenne kiviteleznünk az életünket megfelelően, elsőbbséget kell élveznie a kapcsolatunknak a munkával szemben.

– mesélte a gyönyörű Priyanka
Több esküvőt is tartott a sztárpár, mindkettőjük szokásaihoz híven is megünnepelték szerelmüket

Aztán persze kitért a gyerek témára is, hiszen a három híres Jonas tesó közül Ők lesznek az utolsók, akik gyermeket hoznak majd a világra, Joe pár hónappal ez előtt jelentette be párja terhességét, míg Kevin-nek már ugye két szépséges gyermeke is van már.

Jelen pillanatban ez az év elég eseménydúsnak tűnik, ha munkáról beszélünk… teljesen be van telve a naptáram. De a családalapítás nagyon fontos számomra, csakúgy, mint maga a család is.

Majd hozzátette, hogy a megfelelő időben szeretne mindent megtenni, semmit sem siettet.

Mindenképp szeretném, ha születne gyermekem, remélem mindegy úgy alakul, hogy Isten akarja, minden a megfelelő időben.