AVA MAX: A SZÜLEIM KISKOROM ÓTA MONDJÁK, HOGY PSZICHOPATA VAGYOK

Az énekesnő a Paper magazinnak mesélt új videójáról, debütáló albumáról, és a madármániájáról is.

Ava Max a popzene egyik legújabb, legfényesebben ragyogó csillaga, és egy jó ideig még biztosan nem fog eltűnni a rivaldafényből. 2018-as megaslágere, a Sweet But Psycho elsörpő sikere után idén érkezik debütáló albuma, mely az év egyik legizgalmasabb lemezének ígérkezik.

Az első kislemezes dal a korongról a Kings & Queens, a klipjét pedig a Trónok harca inspirálta.

Mindig is imádtam a színházat és szerepet játszani, és nagyon sok barátom mondta, hogy úgy nézek ki, mint Khaleesi! Azt gondoltam, miért ne csinálhatnék akkor valami Trónok harca témájút?

Az énekesnő nagyon aktívan részt vesz a videói megtervezésében, és minden egyes apró részletre odafigyel. Nem véletlen tehát, hogy egy madarat tart a kezében a kisfilmben: Ava ugyanis imádja a madarakat, és rengeteg volt neki kiskorában.

Madarakkal nőttem fel, szóval ez szimbolikus is volt számomra a videóban. Van egy vicces sztorim ezzel kapcsolatban. Mindig, mikor családostul mentünk nyaralni, a nagymamám vigyázott a madaraimra, de mindig, mikor hazaértünk, egyel vagy kettővel kevesebb volt a kalitkában. Mama mindig azt mondta, hogy csak úgy elrepült, én meg kiskoromban el is hittem. Pedig csak nem szerette a madaraimat, és ezért direkt nyitva hagyta a kalitka ajtaját!

A Kings & Queens Ava debütáló albumának első kislemeze.

Az énekesnő szinte összes dalában egy erős, független nőé a főszerep: elég csak a legutóbbi kislemezre gondolni, de a Sweet But Psycho és a So Am I számok is hasonló sémára épülnek. De vajon honnan ered, hogy ennyire imádja Ava ezt a témát?

Kiskoromtól kezdve mondták a szüleim, hogy cuki vagyok, de egy pszichopata. Én pedig soha nem értettem, miért neveznek így csak azért, mert erősebb és erélyesebb vagyok az átlagnál?

A popsztárt igencsak megbántotta, mikor ezzel viccelődtek a szülei, vagy az exei, ezért úgy döntött, inkább előnyt kovácsol a ‘gúnynevéből’.

Mindig is nyitott könyv voltam, hazudni sem tudok. Emiatt néha bajba keveredem, és emiatt is kezdtek el pszichopatának hívni. De ha ez azzal jár, hogy erős vagyok, hát legyen.

Az énekesnő mindig is erélyesebb volt az átlagnál.

Még idén megjelenik Ava várva várt debütáló lemeze, és bár egyelőre pontos dátum és a cím még nincs bejelentve, azt már tudjuk, hogy készen van, és az év egyik legütősebb korongjának ígérkezik.

Nagyon popos a lemez, nincsenek rajta balladák, sem közreműködések. A személyiségemnek két oldalát mutatja majd be. Fontosnak tartom, hogy kieresszem a hangom, úgyhogy a pop mellett egy kis r&b is helyet kapott rajta.

Az énekesnőtől azt is megtudhattuk, kik a legnagyobb inspirációi, akiknek a behatása egyértelműen hallható lesz a lemezen is.

Mariah Carey az elsőszámú példaképem. Az ő zenéjén nőttem fel, anyumékat az őrületbe is kergettem vele, hiszen mindig őt hallgattam! Mellette még Britney Spears és Christina Aguilera az inspirációim.

Mint ahogy az egész világ, az utóbbi időben Ava is karanténba kényszerült. Ez viszont nem feltétlenül rossz hír rajongói számára, ugyanis unalmában máris elkezdett új dalokat írni.

Az elmúlt hetekben jó párat megírtam. De mi mást is csinálhatnék? Nem nézhetek egész álló nap Netflix-et.