ARIANA GRANDE CSALÁDTAGKÉNT TEKINT DEMI LOVATORA

A két énekesnő menedzsere a Pretty Big Deal-nek mesélt Demiék kapcsolatáról.

Scooter Braun, a 38 éves menedzser kliensei közé olyan énekesek tartoznak, mint Justin Bieber, Tori Kelly és Ariana Grande. Elmondása szerint egy nagy családként tekintenek egymásra pártfogoltjaival, akiknek a listája az év elején még egy szupersztárral, Demi Lovatoval bővült. Scooter most egy podcastnek mesélt arról, miért is szerződtette le Demit, és mit szólt ehhez Ariana.

https://www.instagram.com/p/BxV1jzjhBZr/?igshid=hty8vcdb2htv

Braun, bár beleegyezett egy meetingbe, először nem akarta magához venni Demit. Ekkoriban az énekesnő éppen a túladagolásából lábadozott, és kezelésekre járt. Azonban a találkozó után teljesen megváltozott Scooter véleménye:

Akkor már azt gondoltam, muszáj belevágnom. Demi nagyon különleges lány, ezért bele akartam vágni a dologba.

Természetesen mielőtt véglegesítették volna a szerződést, Scooter meg akart róla győződni, hogy a többi pártfogoltjának sincs ellenvetése, így Ariana elment Demivel kávézni, hogy egy kicsit jobban megismerjék egymást. A találka után Ariana igazottan hívta fel menedzserét:

Muszáj leszerződtetned Demit. Szeretném, ha velünk dolgozna. Ő már most családtag, vigyázni fogunk rá, hiszen már most a barátom. Szeretném, ha segítenél neki.

Scooter azt is elárulta, hogy Demi közelgő albuma a legőszintébb és legszemélyesebb amit valaha kiadott, Ariana pedig már hallotta az új dalokat, és imádja őket.