forrás: YouTube
© Magneoton

Bombasztikus duó: Curtis és Metzker Viktória összeálltak

Lehengerlő dallal robbantja be az újabb karanténhetet Metzker Viktória, aki a keverőpult mögül előre lépve olyat rappel, hogy mindenkinek tátva marad a szája – megérkezett Curtissel közös dala, a „Szívemen szárny”!

A dögös lemezlovas hazánk egyik legismertebb DJ-je, aki évek óta naponta tölti meg a hazai és nemzetközi klubokat elképesztő bulijaival.

Viki már többször is megmutatta, hogy rapperként és énekesnőként is megállja a helyét a hazai zenei szcénában – legutóbb Dukai Reginával és Miss Mood-dal közösen meneteltek hatalmasat „Titok” című slágerükkel, aminek a klipjét már több mint 2 millióan látták a YouTube-on.

Ezúttal a rap fenegyerekével, Curtis-szel karöltve jelentkezett egy olyan új dallal, amiben kőkeményen benne van a slágerpotenciál. A táncolható beateknél és fülbemászó dallamnál már csak a szöveg erősebb – Viki és Curtis pedig zseniálisan egészítik ki egymást, és a Fonogram-díjas producerrel, King BJ-jel is élmény volt összedolgozniuk, a közös munka végeredménye pedig egy komoly track lett.

A szöveg mondanivalója a zenei pályánk összegzése. Curtis-szel mindketten több mint tíz éve vagyunk a szakmában, és rengeteg dolgot megéltünk, örömöt, kudarcot, sikereket vagy épp bukásokat. Úgy gondoltuk, a fekete-fehér képi világ jellemzi a zenei élet kettősségét, azaz a pozitív elismeréseket és a megpróbáltatásokat. Az anyagban sphynx cicám is szerepet kapott, hiszen sok éve a társam. A macskáim nagyon fontos részei az életemnek.

– mesélte Metzker Viki