„Sweet Emotions” címmel érkezett meg Gromee és Jesper Jenset második közös dala

„Sweet Emotions” címmel érkezett meg a lengyel producer Gromee, és a norvég énekes-dalszerző Jesper Jenset második közös dala. Első közös szerzeményük a 2018-as „One Last Time” megjelenésekor azonnal rádiós slágerré vált, Lengyelországban pedig, dupla platina minősítést ért el. A dal azóta világszerte túllépte már a 15 milliós hallgatottságot, videóklipje pedig, 20 milliós nézettség fölött van a YouTube-on.

“Sweet Emotions” című dalt Jesper Jenset, Jeffrey Goldford, Mike Willemsen írta, szerzője és producere pedig, Gromee.

A még mindig csak 22 éves Jesper Jenset mögött már most hatalmas sikerek állnak, szülőhazájában Norvégiában, illetve azon túl is, hiszen 100 milliós hallgatottság, rádiós slágerek, TV-fellépések, és izgalmas együttműködések előadóművészként (H.E.R., Gromee, Lost Kings, Arif), illetve dalszerzőként (Arif, Unge Ferrari), köthetők a nevéhez.

Gromee, a neves lengyel származású producer, számtalan rádiós sláger szerzője, énekesekkel, és zenészekkel a világ minden tájáról együttműködve. Ő képviselte Lengyelországot a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon a „Light Me Up” című dallal, melyet a svéd énekes Lukas Meijerrel vett fel. Különleges vendégként olyan előadokkal lépett egy színpadra, mint Mariah Carey, Alan Walker, Chicane, Enrique Iglesias, és David Guetta. Debütáló albuma “Chapter One” címmel jelent meg 2018-ban. Ő szerezte a „Share The Joy”-t, ami a 2019-es Junior Eurovízió hivatalos dala lett.