NE MARADJ KONCERTEK NÉLKÜL: TOP 5 KONCERTFILM, AMIT MINDENKÉPP LÁTNOD KELL

Garantáltan nem fogsz unatkozni, ha ezek közül megnézel párat.

Lehet, hogy most egy időre befellegzett az élő koncerteknek, de szerencsére kedvenceink kiadták legikonikusabb és leglátványosabb turnéikat, így ebben az időszakban sem maradunk koncertélmény nélkül. Összegyűjtöttük ötöt a kedvenc koncertfilmjeink közül, melyek tökéletes programnak bizonyulnak egy unalmas hétvégi délutánon, és ráadásul a fotelünk kényelméből élvezhetjük őket.

BEYONCÉ – HOMECOMING

Beyoncé kétségkívül a generációnk egyik legjobb előadója, és a 2018-as Coachella fellépésén ezt ismét bebizonyította nekünk. A Homecoming ezt a koncertet mutatja be, így olyan slágerek csendülnek fel benne, mint a Crazy In Love, a Drunk In Love, vagy a Single Ladies (Put a Ring on It). Az őrülten profi koreográfiától még az állunk is leesik, a fellépés mellett pedig a színfalak mögé is betekintést nyerhetünk, és azt is megnézhetjük, hogyan készült az énekesnő a nagy napra. 

ONE DIRECTION: WHERE WE ARE – THE CONCERT FILM

Az 1D srácok 2014-es milánói koncertjét bemutató film mindössze 2 napig volt látható a mozikban, és még így is sikerült bevételi rekordot döntenie. Az első három album számait hallhatjuk élőben a fiúktól, köztük a Midnight Memories, a Kiss You és a What Makes You Beautiful, a koncertfelvétel mellett pedig egy interjút is tartalmaz az anyag. Directionereknek kötelező!

P!NK – THE TRUTH ABOUT LOVE TOUR: LIVE FROM MELBOURNE

Ha valaki tudja, hogy kell egy gigalátványos show-t összerakni, az P!nk, és ezt a 2013-mas The Truth About Love turnéján újra megmutatta a világnak. A Melbourne-ben rögzített anyagon olyan slágereket hallhatunk élőben, mint a Raise Your Glass, a So What, vagy a Trouble, a színpadon látottaktól pedig garantáltan a lélegzetünk is eláll. A koncert mellett természetesen egy rövid betekintést is nyerhetünk a színfalak mögé, és a Slut Like You című dalnak egy új változatát is meghallgathatjuk. 

LADY GAGA PRESENTS THE MONSTER BALL TOUR: AT MADISON SQUARE GARDEN

A turné, mellyel Gaga bejárta az egész világot, és végleg beírta magát a poptörténelem nagykönyvébe. A 2010-ben Budapestet is megjárt koncertsorozat New York-i állomását rögzítették és adták ki, látványban pedig nem szenvedünk hiányt, miközben Gaga legnagyobb slágereit, többek között a Paparazzit, a Just Dance-et, és a Poker Face-t hallgathatjuk. A dalok mellett a színfalak mögé is bekukkanthatunk, és azt is megtekinthetjük, hogyan öltözik át Gaga két szám között. 

HUNGARIAN RHAPSODY: QUEEN LIVE IN BUDAPEST ‘86

Nemrég hatalmas sikernek örvedő film is készült a Queen zenekar frontemberének az életéről, pár éve pedig a Budapesten rögzített koncert anyagát is kiadták, mely az utolsó turné, amire Freddie Mercury-val az élén indult a banda. Az akkor Népstadion néven ismert Puskás Ferenc Stadionban a legendás énekes még a Tavaszi szél című népdalt is elénekelte a magyar közönségnek, emellett pedig olyan slágerek is felcsendültek, mint az I Want to Break Free, a Bohemian Rhapsody, vagy a Radio Ga Ga. A Queen 1986-os koncertjét 80 ezer magyar rajongó tombolhatta végig, és további 45 ezer ember hallgathatta hangszórókon keresztül a stadion falain kívülről.